PROREZ KOJI MUTI UM

Prešla je 50., rodila petero djece, već je i baka, a svi su se okreću za njom. Nosi li uopće gaćice?

Nicole Murphy bila je odjevena u dugačku haljinu koja ima duboki dekolte i izreze na suknji do prepona. A puhao je i vjetar...
Nicole Murphy
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nicole Murphy (52), bivša manekenka, producentica i nekadašnja supruga komičara Eddieja Murphyja, ne propušta priliku pokazati rezultate vježbanja i zdravog načina života.

Svoje fotografije, kao i motivacijske izreke i praktične savjete, rado dijeli s gotovo milijun pratitelja na društvenim mrežama i nikad ne bježi od fotografskih aparata.

Majku petero odrasle djece, a od prošle godine i baku, fotografi su sada snimili u zapadnom Hollywoodu, gdje se Nicole priključila društvu na ručku u ekskluzivnom klubu.

Bila je odjevena u dugačku haljinu s cvijetnim uzorkom od svilenkastog materijala, koja malo toga skriva jer ima duboki dekolte i izreze na suknji do prepona. K tome, puhao je vjetar i dodatno otkrio mišiće dobrog tonusa. Komentirajući njezinu savršenu liniju, mnogi su se upitali ima li Nicole uopće donje rublje. Jer, nije se baš naziralo...

image
Nicole Murphy
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nicole i Eddie bili su par (i to "iz snova") 17 godina, od čega 13 u braku. Razveli su se 2006. godine, a razvod je inicirala Nicole.

image
Nicole Murphy
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ona je nedavno najavila i ponovno okupljanje sudionica reality serije "Hollywood Exes", koji je i producirala za kanal VH1 od 2011. do 2014. godine, a kao što mu ime govori, okuplja bivše supruge i djevojke poznatih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:51