RIZIK POSLA

'PRESTANITE MI DOLAZITI NA VRATA, NEĆU VAS ZAGRLITI NITI SE SLIKATI S VAMA!' Influenseru dozlogrdio utjecaj koji ima među svojom sljedbom

 
James Charles, Kim Kardashian i Mario Dedivanovic
 Profimedia, Xposurephotos

YouTube zvijezda James Charles poručio je svojim obožavateljima da poštuju njegovu privatnost nakon što se jedan fan pojavio na vratima njegova doma u Los Angelesu.

To čak i nije prvi put da se tako nešto dogodilo.

- Molim vas, ne dolazite do moje kuće. Ja vas neću zagrliti, neću se slikati s vama i apsolutno vam neću dati autogram, poručio je ovaj poznati 'beauty vlogger'.

19-godišnjeg YouTubera prati više od 11 milijuna pratitelja, a iako je iz New Yorka, posjeduje i kuću u Los Angelesu.

Na Twitteru se požalio da oni koji dolaze do njegove kuće pokazuju jako malo poštovanja prema njemu te da se zbog njih ne osjeća sigurno u vlastitom domu.

Kazao je i da ga je ovaj posljednji slučaj pojavljivanja obožavatelja na vratima kuće toliko potresao da se nije mogao koncentrirati.

Obožavatelji koji opsjedaju kuće YouTubera prilično su česta pojava. I najpopularniji među njima, Logan i Jake Paul, žale se kako im obožavatelji često kucaju na vrata.

James Charles požalio se i kako je morao jako dugo čekati do dolaska policije, no iz policije nisu odgovorili na te tvrdnje.

Mnogi su mu putem Twittera pružili podršku, no neki su upozorili da velike zvijezde uvijek privlače pozornost obožavatelja.

- Potpisao si da želiš ovakav život kad si postao slavna osoba, napisala je jedna komentatorica te naglasila da on ne bi bio to što jest da nema fanova.

Inače, James Charles postao je poznat nakon što je počeo objavljivati videa sa savjetima o šminkanju, a surađivao je i s Kim Kardashian. Prije dvije godine postao je prvi muški ambasador linije za šminkanje CoverGirl.

Nedavno je sudjelovao i u natjecanju najboljih šminkera te se borio protiv slavnog make-up umjetnika Marija Dedivanovića u tome tko će najbolje našminkati upravo najslavniju sestru Kardashian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:37