POŽELJNA DESTINACIJA

Prestižni brend Amnesia s Ibize otvara festival na zadarskom Pozdravu Suncu

Već sad imamo najave dolaska brojnih turista što nas posebno veseli. Festival se nakon Zadra seli na Zrće, kaže Drago Vukelić
 Marko Edge

Grad Zadar i Hrvatska ovoga ljeta upisuju se na nezaobilaznu kartu svijeta kad su glazbena vrhunska događanja u pitanju. Jedan od najpoznatijih svjetskih klupskih brendova, Amnesia s Ibize, izabrala je Zadar za otvaranje svog, drugog po redu festivala Ibiza Take Over Croatia. U zadarskoj Kneževoj palači predstavljen je događaj Monument To The Sun koji će se na Pozdravu Suncu održati u nedjelju, 29. svibnja. Događaj se u Zadru održava uz veliku podršku Turističke zajednice Grada Zadra.

- Dolazak jednog brenda kao što je Amnesia u Zadar velika je stvar za promociju našeg grada. Milijuni ljudi diljem svijeta prate ovaj brend čiji je klub na Ibizi jedan od najpoznatijih i najstarijih na svijetu - ističe Mario Paleka, direktor Turističke zajednice Grada Zadra te dodaje: "Tisuće posjetitelja zasigurno će doći na ovaj događaj kojim se otvara Festival koji je prošle godine polučio veliki uspjeh. Dobra zračna i kopnena povezanost Zadra naša je prednost. Spremni smo za ovoljetna velika glazbena događanja koja će proširiti našu ponudu!".

image

Mario Paleka

Iva Perincic

Jedan od najljepših zalazaka Sunca na svijetu, onaj zadarski, bit će nevjerojatan plesni podij s iskustvom koje će se dugo pamtiti. Tisuće posjetitelja od 17 sati zabavljat će svjetske DJ zvijezde Patrick Topping, Marco Faraone te Lauren Lo Sung, dok će hrvatske boje braniti Pablo Panda.

- Dolazak Amnesije u Hrvatsku ovim je festivalom izazvao vrlo veliko zanimanje u glazbenom svijetu. Uspjeh prvog izdanja festivala garantirao je ovogodišnji nastavak za koji smo posebno ponosni da će otvaranje imati upravo na Pozdravu Suncu - ističe Drago Vukelić iz BSH Events, partnera festivala, te dodaje: "Imena koja će svirati u Zadru garantiraju izvrsnu zabavu. Već sad imamo najave dolaska brojnih turista što nas posebno veseli. Festival se nakon Zadra seli na Zrće".

image

Drago Vukelić

Iva Perincic

Patrick Topping engleski je DJ, glazbeni producent i vlasnik izdavačke kuće Trick. Danas nastupa u najboljim klubovima i festivalima svijeta. Dobitnik je DJ nagrade Newcomer i Track of teh Season na Ibizi za singl "Forget". Nagradu za najboljeg Tech House DJ-a dobio je 2018. godine.

Marco Faraone je mladi, ali već renomirani techno/house DJ i producent rođen u talijanskoj Lucci. Glazba mu teče u krvi, jer mu je djed bio folk pjevač i gitarist, a otac DJ/voditelj jedne od prvih radijskih emisija za plesnu glazbu u svojoj regiji.

Lauren Lo Sung DJ-ica je i producentica iz Liverpoola. Cijenjena je zbog svog zvuka ispunjenog grooveom. Posljednjih godina penje se svjetskim listama popularnih DJ-ica.

Pablo Panda je DJ i organizator/promotor raznih događanja u Hrvatskoj. Pokretač je scene novije ere elektronske glazbe u Hrvatskoj i čest gost vrhunskih glazbenih događanja poput prošlogodišnjeg u Valenciji kad je bio warm up DJ ususret nastupu DJ zvijezde Adama Beyera.

image
Iva Perincic
image
Iva Perincic

Na Pozdravu Suncu očekuje nas svjetska produkcija od koje se ističu posebni zvučni elementi od kojih će neki u Zadru biti prvi put. Nakon zalaska Sunca, očekuje nas pravi svjetlosni show. Ibiza Take Over Croatia održava se od 29. svibnja najavnim partijem u Zadru, a u klubu NOA i drugima na Zrću od 30. svibnja do 3. lipnja. Na Festivalu na Pagu nastupit će svjetske i hrvatske DJ zvijezde kao što su Ilario Alicante, Mathame, Gerd Janson, Enzo Siragusa, Skream, DJ Tennis, Sam Paganini, Richy Ahmed i brojni drugi.

Ulaznice za Monument To The Sun festival Ibiza Take Over Croatia mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr i Croatia.Amnesia.Es.

image
PROMO
image
PROMO
image
PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 07:53