FANOVI O MADONNI

‘Pretjerala je s filerima i botoksom, počinje sličiti ženi-mački ili još gore - vanzemaljcu!‘

Kraljica popa na Instagramu se pohvalila fotografijama na kojima zategnuta lica pozira u ljubičastom Gucci kompletu i mrežastim čarapama
Madonna 
 INSTAGRAM

Američka pjevačica Madonna u potpunosti se posvetila završavanju nadolazećeg albuma "Madame X" pa većinu vremena provodi u glazbenom studiju. No iako je zatrpana poslom, 62-godišnja kraljica popa kratke stanke koristi i kako bi se na društvenim mrežama pohvalila novim, provokativnim fotografijama.

Tako na nizu glamuroznih snimaka koje je ovih dana objavila na Instagramu pozira u ljubičastom Gucci kompletu i mrežastim čarapama, a sudeći po komentarima fanova, čini se kako je njezin mladolik izgled još jednom podijelio javnost.

Dok je neki hvale, drugi se nisu libili kritizirati glazbeničinu (pre)očitu sklonost estetskim korekcijama.

- Definitivno je pretjerala s filerima i botoksom, počinje sličiti ženi-mački ili još gore - vanzemaljcu! Desetljećima je bila apsolutna kraljica preobrazbe, ali ovo nema veze sa šminkom i modom, ovo je dokaz da joj plastične operacije baš i nisu uspjele - negodovali su razočarani fanovi.

Madonna nikad nije komentirala navode da je otišla pod nož, ali zato se nedavno pohvalila novom tetovažom. Nakon što je krajem 2020. godine napravila svoju prvu - ruku je ukrasila inicijalima djece "L R D M S E" - sad je na desnom zapešću tetovirala crveni "X".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:28