VEĆ DUGO U PROCESU

Prijatelji glumice: ‘Ona je još prije dvije godine kontaktirala najstrašniju odvjetnicu za razvode, znala je da je gotovo‘

Odvjetnica je savjetovala bračni par da se rastanu ‘prijateljskim putem‘ za dobrobit njihove djece

Isla Fisher

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumica Isla Fisher još je 2022. navodno tražila savjet dobrog odvjetnika za slavne osobe, pa je stupila u kontakt s ‘najstrašnijom britanskom odvjetnicom za razvode‘, barunicom Fionom Shackleton, koja po satu naplaćuje čak 550 funti, prenosi Daily Mail. Shackleton je, kako prenose mediji, savjetovala bračni par, Fisher i glumca i komičara Sachu Barona Cohena, da se rastave "prijateljskim putem".

image

Sasha Baron Cohen i Isla Fisher

Hollywood To You/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hollywood To You/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Odvjetnica je tvrdila da Fisher i Cohen mogu postići nagodbu oko Cohenovog imanja vrijednog 40 milijuna funti. "Isla je već neko vrijeme znala da je brak gotov, a nakon nekoliko teških razgovora sa Sachom, donijela je odluku da se posavjetuje s odvjetnikom za razvode. Bilo je to početkom ljeta 2022.", kazao je izvor.

"‘Fiona Shackleton preporučio joj je zajednički kontakt, a Islu su spojili sa suradnicom u uredu. Fiona je nevjerojatna odvjetnica, krajnje zastrašujuća i po ugledu i po sposobnostima. Također je predloženo da par potraži odvjetnika u SAD-u, gdje imaju dom", objasnio je izvor pa otkrio da je Cohen razgovarao s Laurom Wasser, odvjetnicom koja je zastupala Johnnyja Deppa kada se razilazio od Amber Heard, te koja je bila uključena u razvod Angeline Jolie i Brada Pitta.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher

Stefani Reynolds/Afp

Sugerirano im je da pokušaju održati stvari što je moguće više prijateljski zbog dobrobiti njihove djece. No, ako stvari krenu loše, Shackleton će se pobrinuti da obavi temeljit posao za svoju klijenticu. Inače, barunica je bila uključena u slučaj Paula McCartneyja i njegov 24 milijuna funti vrijedan razvod od Heather Mills.

Podsjetimo, nakon tvrdnji glumice Rebel Wilson za seksualno uznemiravanje u kojem je optužila Cohena, bračni je par javno podijelio da je u procesu razvoda braka. Mediji prenose da su glasine o kraju slavnog braka počele kružiti još prošle godine. Inače, par se upoznao početkom 2000-tih, a vjenčao 2010. U braku su dobili kćeri Olive i Elule te sina Montgomeryja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 09:32