TEŠKO RAZDOBLJE

Prijatelji zabrinuti za slavnog repera: ‘Imao je psihički slom. Jedva spava, ima rasističke stavove...‘

West je 2016. bio hospitaliziran zbog psihičkih problema, a 2019. je rekao da pati od bipolarnog poremećaja

Kanye West

 Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/Bestimage/Profimedia

Izvori bliski Kanyeu Westu izjavili su Page Sixu da su duboko zabrinuti za njega. Upućeni ne sumnjaju u to da je njegovo nedavno skandalozno ponašanje rezultat psihičkog sloma i vjeruju da je ovo najteži period kroz koji reper prolazi. Naime, Kanye trenutno jedva spava, a upravo zbog tog problema je hospitaliziran 2016. godine.

image

Kanye West sa spornom majicom

Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Izvori bliski zvijezdi rekli su da je njegovo čudno ponašanje počelo kada je otpustio suradnika s kojim je trebao raditi na svojoj modnoj reviji u Parizu prošlog tjedna, zatim je odbacio sve planove i na brzinu sastavio novi show s kontroverznom "White lives matter" (u prijevodu - životi bijelaca su važni) temom. Također, dogovorio je intervju s Tuckerom Carlsonom protivno savjetima svog tima, tvrde insajderi.

image

Kanye West razgovara s Tuckerom Carlsonom

Fox News/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Od tada je otpuštao konzultante i savjetnike koji se nisu slagali s njim ili su se opirali njegovim idejama, koje su uvelike smatrane antisemitskim ili rasističkim.

Isto tako, pokušava zaposliti novi tim koji će se baviti politikom te rekao da se želi usredotočiti na sastavljanje platforme za svoju drugu predsjedničku utrku 2024. godine. Objavio je i fotografiju bejzbolske kape s natpisom "2024" na obodu.

Page Sixu je rečeno da su Kanyeovi prijatelji zabrinuti i u nedoumici kako i gdje pronaći nekoga tko bi mogao doći do popularnog repera i uvjeriti ga da potraži stručnu pomoć ili da barem ublaži svoje čudno i samodestruktivno ponašanje. Također, potukao se s dugogodišnjim prijateljima koji su ga pokušali smiriti.

Podsjetimo, West je 2016. bio hospitaliziran zbog psihičkih problema, a 2019. je rekao da pati od bipolarnog poremećaja.

Tijekom vikenda Instagram je ograničio Westov račun jer smatraju da je prekršio njihove standarde, a poznati brend Adidas rekao je da je njegov ugovor s njima u fazi razmatranja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:29