‘PRAVO ČUDO‘

Prijateljica otkrila najnovije stanje Jeremyja Rennera: ‘Ušla sam mu u kuću i naježila se kad sam ga vidjela‘

U nedjelju je Renner na Instagramu podijelio fotografiju s trakama i uređajima koje mora koristiti za fizikalnu terapiju

Jeremy Renner

 Instagram/Jeremy Renner

Evangeline Lilly izvijestila je o stanju svog prijatelja i bivšeg kolege Jeremyja Rennera koji se nastavlja oporavljati nakon što ga je na Novu godinu pregazila ralica. 43-godišnja glumica u ponedjeljak je vodila premijeru novog Marvelovog filma Ant-Man i Wasp: Kvantumanija pa se osvrnula na nedavni susret s teško ozlijeđenim glumcem, prenosi Daily Mail.

- Ušla sam u njegovu kuću i naježila se kad sam ga vidjela. Očekivala sam da ću sjediti kraj kreveta i držati ga za ruku dok stenje od boli. Vozio se uokolo u invalidskim kolicima i smijao se s prijateljima. To je pravo čudo, rekla je glumica.

Renner, 52, hospitaliziran je na Novu godinu nakon što ga je slučajno pregazila ralica teška gotovo sedam tona i polomila mu 30 kostiju. Evangeline i Renner upoznali su se 2008. godine kad su snimali ratni triler The Hurt Locker koji je osvojio čak šest Oscara.

- Kad smo snimali taj film bio je tako mlad i pun entuzijazma, sjećam se da me se baš dojmio. Ironično je da sam u tom trenutku ja bila poznatija jer sam glumila u Izgubljenima i pitala sam se tko je ovaj klinac, prisjetila se Lilly.

Sad oboje imaju istaknute uloge u Marvelovom svemiru, pri čemu Renner glumi jednog od ključnih Osvetnika, dok Lilly ima ulogu lika koji je blizak Osvetnicima i glavnu ulogu u Ant-manu. Svog kolegu opisala je kao legendu, hvalila ga je da je nevjerojatno hrabar i jak unatoč svojoj ozljedi.

- Taj tip je napravljen od nečeg stvarno čvrstog. Imao je vrlo traumatično iskustvo koje mi se urezalo u sjećanje zbog nekih detalja koje je rekao da je doživio. Od toga nastaju noćne more, no Jeremy je sve to preživio i sad je na drugoj strani, zaključila je glumica.

U nedjelju je Renner na Instagramu podijelio fotografiju s trakama i uređajima koje mora koristiti za fizikalnu terapiju tog dana. Unatoč tome što nije na nogama, vratio se na društvene mreže gdje dijeli novosti o svojoj terapiji i liječenju. Promovirao je svoju Paramount+ dramu Mayor Of Kingstown i nadolazeće Disney+ mini-serije Rennervations.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:14