POSLJEDNJI TRENUTCI

Prije smrti O. J. Simpsona posjetilo ga je više od 30 ljudi i sva njegova djeca. Morali su potpisati ugovor o tajnosti...

O. J. Simpsona prije smrti posjetili su brojni, a strani mediji doznaju da su tamo bila i sva njegova djeca

O. J. Simpson

 Pool/Afp

Sva djeca O. J. Simpsona navodno su posjetilla pokojnog sportaša prije njegove smrti u srijedu u 76 godini života.

Među 30 do 50 prijatelja i članova obitelji koji su ga vidjeli prije nego što je u srijedu izgubio bitku s rakom bili su Arnelle (55), Jason (53), Sydney (38) i Justin (35), prema TMZ-u. Novine tvrde kako su svi morali potpisati ugovor o tajnosti i nisu mogli imati svoje mobitele sa sobom u sobi dok su se pozdravljali od Simpsona.

Umirovljeni igrač NFL-a imao je dvoje najstarije djece s bivšom suprugom Marguerite Whitley, s kojom je bio u braku od 1967. do 1979. godine. Bivši par dobio je i kćeri Aaren koja je umrla 1979. neposredno prije svog drugog rođendana.

image

O. J. Simpson i Nicole Simpson

Ralph Dominguez/mediapunch/Imago Stock&people/Profimedia/

O.J. je nastavio s Nicole Brown Simpson, a par je dobio Sydney i Justina prije nego što je 35-godišnja glumica brutalno ubijena zajedno s prijateljem Ronom Goldmanom u lipnju 1994. godine. Bivši igrač Buffalo Billsa sljedeće je godine u "suđenju stoljeća" oslobođen optužbi za dvostruko ubojstvo. Dok su Sydneyini i Justinovi djed i baka i tete brinuli o njima tijekom suđenja, O, J. je ponovno dobio skrbništvo nakon oslobađajuće presude.

image

O. J. Simpson i Nicole Simpson

Peter Borsari/pip-landmark Media/Landmark/Profimedia/Peter Borsari/pip-landmark Media/landmark/profimedia

Njegova i Nicoleina djeca nikada nisu javno progovorila o tragediji, ali Arnelle je dala podršku ocu u obrani. Također je govorila na saslušanju za Simpsonov uvjetni otpust dok je služio kaznu za oružanu pljačku 2007. godine.

Glumac je pušten iz zatvora 2017., a posljednjih je godina postao aktivan na društvenim mrežama. Uvjeravao je svoje pratitelje an X-u u posljednjoj objavi u veljači da je njegovo "zdravlje [bilo] dobro". Njegova dijagnoza raka prostate dospjela je na naslovnice tada, kao i njegovo poricanje da je bio na bolničkoj njezi.

Simpsonova djeca objavila su njegovu smrt u izjavi u četvrtak.

"Dana 10. travnja, naš otac, Orenthal James Simpson, podlegao je borbi s rakom. Bio je okružen svojom djecom i unucima. Njegova obitelj moli da poštujete njihove želje za privatnošću i milošću", objavljeno je na X-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:30