ČAROBNJAK MINIMALA

PRIKU stiže u zagrebački Aquarius, early birds ulaznice već su rasprodane

Inače je redovni izvođač u klubovima Circoloco i Amnesia na Ibizi, a ovog puta dolazi ravno iz Bucharesta

PRIKU 

 Privatna Arhiva/

PRIKU, poznatiji kao čarobnjak house i minimal zvukova koje spaja unutar DJ bootha u petak, 10. studenog dolazi u klub Aquarius. Diljem svijeta poznati Rumunj i rezident agencije Sunrise koja dijeli scenu s imenima poput Raresha i Nine Kraviz, prvi put će nastupiti pred zagrebačkom publikom.

Inače je redovni izvođač u klubovima Circoloco i Amnesia na Ibizi, a ovog puta dolazi ravno iz Bucharesta gdje je nosi laskavi nadimak EL PRESIDENTE.

image

PRIKU

Privatna Arhiva/

Uz PRIKU, posjetitelje će zabavljati i njemački DJ Vladimir Išek, poznat kao Dikka, čija je djela na europskim festivalima puštao i sam PRIKU. Također, tu je iskusni IGZ kao HTTPS rezident te novi članovi kolektiva, Muscaria i Francescu, koji donose svježi b2b set.

Za ovaj spektakl zaslužna je suradnja HTTPS i Smooth events, poznatih po podizanju underground house, minimal i garage zvukova u Hrvatskoj. Uz najbolje ozvučenje, spektakularnu dekoraciju, light efekte i lasere, Aquarius će sljedećeg petka postati glazbeni raj.

image

Dikka

Privatna Arhiva/

- U Aquarisu koristimo L Acoustics ozvučenje koje košta više stotina tisuća eura, a za ovaj događaj ga posebno podešavamo kako bi postigli najbolji efekt za posjetitelje. Atraktivna dekoracija light efektima i laserima podići će doživljaj Aquarius kluba na jednu sasvim novu raznu i našim posjetiteljima omogućiti ekskluzivni doživljaj po najvišim standardima europskih partyja – vjeruju organizatori.

Ulaznice su dostupne na platformi Entrio.hr i na ulazu u klub, a early birds ulaznice već su rasprodane.

image

IGZ

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Go_tell_art/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:37