META ZLIH KOMENTARA

Primala je brojne uvrede, a sada je Selena otvoreno progovorila: ‘Shvatila sam da više nemam tijelo tinejdžerice‘

Gomez je ranije priznala da joj je izbjegavanje društvenih mreža pomoglo u ublažavanju tjeskobe

Selena Gomez

 Kevin Winter/Getty Images Via Afp

Selena Gomez raspričala se o uvredama na račun tjelesnog izgleda nakon operacije koja je uslijedila poslije dijagnosticiranja lupusa. Tada je imala samo 24 godine, a prisjetila se osjećaja kada je shvatila da više "nema tijelo tinejdžerice" dok je isprobavala odjeću za jedno snimanje za časopis.

image

Selena Gomez

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Niti jedna veličina odjeće koju sam dobila nije odgovarala i zbog toga bih se osjećala neugodno - rekla je u novom intervjuu za Fast Company.

- Nerealno je očekivati ​​da se tijelo normalne žene ne mijenja - istaknula je Gomez, prenosi Page Six. Nakon dijagnoze, pjevačica je naknadno prošla kroz transplantaciju bubrega i kemoterapiju. Par mjeseci kasnije, paparazzi su je ulovili na jednoj od australskih plaža u kupaćem kostimu.

Na tim snimkama, Gomez, s jasno vidljivim ožiljcima od operacije, ubrzo je postala meta podrugljivih komentara na društvenim mrežama. Da stvar bude još gora, bivša zvijezda Disney Channela javno se u to vrijeme morala nositi s prekidom s pjevačem Justinom Bieberom.

- Upravo sam prošla kroz težak prekid - rekla je tada medijima i naglasila da "nisu svi trebali vidjeti u kakvom je stanju".

Gomez je ranije priznala da joj je izbjegavanje društvenih mreža pomoglo u ublažavanju tjeskobe i da je 2017. dala svoje lozinke svom asistentu. Stvari su se pogoršale 2018. kada je pjevačica pala u psihozu i prijavila se u centar za liječenje. Ubrzo joj je dijagnosticiran i bipolarni poremećaj.

image

Selena Gomez

Instagram/selena Gomez/

Nadalje, objasnila je kako joj je nakon uspostavljene dijagnoze bilo "lakše".

- Dobila sam drugo mišljenje. Dovoljno sam sretna što mogu imati ljude koji mi mogu pomoći da preživim svaki dan - dodala je.

I dok je prije odlučila svoj osobni život zadržati privatnim, Gomez kaže da je svoje probleme podijelila s obožavateljima jer joj je to na kraju pomoglo.

- Odrasla sam kao osoba koja ugađa ljudima. Još kao vrlo mlada imala sam odgovornost, jer mladi su se ugledali na mene. Nisam znala tko sam. Imajući tu odgovornost, često bih hodala kao po jajima. Mislila sam da bi možda bilo štetno reći ljudima tko sam. To je počelo postajati prijetnja koja me izbezumila - istaknula je Gomez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:02