RAVNO U KARANTENU

Princ Harry došao u London prvi put nakon godinu dana: Na sprovod svog djeda došao je bez Meghan

Liječnici su Meghan zbog trudnoće savjetovali da ne ide na tako dalek put avionom
 Tolga Akmen/AFP

Princ Harry vratio se u Veliku Britaniju kako bi mogao prisustovati na pogrebu svog djeda, princa Philipa, javlja britanski The Sun. Iz Los Angelesa sletio je u zračnu luku Heathrow gdje su ga dočekali zaštitari te su ga otpratili u Kensingtonsku palaču.

Očekuje se da će zbog pandemije koronavirusa princ biti u karanteni te da će odsjesti u kući u Nottinghamu koju je nekoć dijelio s Meghan Markle.

Ako mu test na koronavirus bude negativan, iz karantene će izaći nakon pet dana, te će moći sudjelovati na sprovodu u subotu, 17. travnja.

Ovo će biti Harryjev prvi susret s obitelji nakon što su on i Meghan dali intervju Oprah Winfrey. Izvor blizak kraljevskoj obitelji kazao je kako je princ Harry već razgovarao s nekim članovima, uključujući i svog oca princa Charlesa i svoje sestrične, princeze Beatrice i Eugenie.

Meghan pak nije s njim došla u London, već je ostala u Kaliforniji. Naime, liječnici su joj zbog trudnoće savjetovali da ne ide na tako dalek put avionom.

Harry i Meghan ranije su odali počast princu Philipu, koji je preminuo u petak, posvetivši mu objavu na službenoj web-stranici njihove zaklade Archwell te su mu zahvalili na svemu što je učinio i poručili mu da će im nedostajati.

Kraljica Elizabeta II. očekuje da njezini unuci kao i ostatak obitelji ostave sve probleme iza sebe, kao znak poštovanja prema pokojnom vojvodi od Edinburgha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:50