TAJNI IZLET

PRINC HARRY I MEGHAN PARTIJALI PO MONTE CARLU U društvu princa Alberta i Charlene dočekali Novu godinu: 'Tulumarili su poput tajkuna'

 REUTERS / Pixabay

Princ Harry i njegova zaručnica Meghan Markle vratili su se helikopterom natrag u Englesku nakon što su u Monacu, bogataškom poreznom raju, tijekom novogodišnjih blagdana 'partijali poput tajkuna', piše Daily Mail.

Princ Harry i Meghan u Monaco su došli 31. prosinca i ondje se družili s brojnim svjetskim uglednicima uključujući i princa Alberta i njegovu suprugu Charlene koji su mladom paru udijelili i pokoji savjet o bračnom životu.

Inače, u ovo doba godine Monte Carlo je prepun bogataša i okrunjenih glava. Putovanje princa Harryja i Meghan izvedeno je u tajnosti što je zahtijevalo opsežne pripreme. Primjerice, zajedno s tri tjelohranitelja, putovali su ekonomskom klasom u kojoj su zakupili tri reda sjedala pored toaleta kako bi imali privatnost. Kad su sletjeli u Nicu, helikopterom su prebačeni u Monte Carlo gdje su proveli tek dva dana i dočekali Novu godinu.

Kako su poslije ispričali neki putnici, Harry je tijekom putovanja nosio obične traperice i na glavi je imao šiltericu, a Meghan je na glavi također imala crnu kapu i nosila minimalno šminke. U Nici su ih dočekali naoružani pripadnici granične policije i prepratili do helikoptera.

Inače, teško naoružana pratnja postala je obvezna kad su u pitanju članovi britanske kraljevske obitelji, pogotovo nakon posljednjih terorističkih napada i onoga što se još prije 20-ak godina u Francuskoj dogodilo Harryjevoj majci.

Baš kao i Meghan, i majka princa Alberta bila je glumica, velika holivudska zvijezda Grace Kelly. Sam princ Albert oženio je bivšu olimpijsku prvakinju, plivačicu Charlene Wittstock.

'Charlene i Meghan sigurno imaju mnogo toga zajedničkog o čemu su mogle razgovarati, rekao je pouzdani zvor za Daily Mail. 'Meghan bi iz Charleneinog iskustva mogla puno toga naučiti'.

Kako se doznaje, Harry i Meghan su Novu godinu dočekali u privatnoj rezidenciji na Francuskoj rivijeri. Vrijeme je bilo idealno, sunčano i toplo. Inače, ovim putovanjem u ekonomskoj klasi, princ Harry slijedi primjer svoga brata Williama koji je također u nekoliko navrata viđen kako putuje ekonomskom klasom. Pretpostavlja se da je mladom paru ovaj odmor bio prijeko potreban prije nastavka priprema za vjenčanje u svibnju 2018.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:15