GLUMAC PRIZNAO

‘Princ Harry ne priča više sa mnom, jer sam očito previše otkrio o našoj misiji‘

Glumac koji igra kralja Charlesa u ‘Kruni‘ i princ bili su dobri prijatelji, no sada više nisu u kontaktu

 Dominic West u ‘Kruni‘

 /?netflix/courtesy Everett Collection

Dominic West i princ Harry više ne razgovaraju, a glumac je otkrio da je razlog tome što je druga strana zaključila kako je previše - brbljav.

"Nekako smo izgubili kontakt jer sam rekao previše na jednoj konferenciji za novinare, pa nakon toga više nismo razgovarali", izjavila je zvijezda "serije "Kruna" tijekom gostovanja u "Sunday Morning" 24. prosinca na Times Radiju, donosi US Weekly.

Westa, koji glumi kralja Charlesa III. u Netflixovoj seriji, voditeljica Kate McCann dodatno je natjerala da elaborira više o svom prekidu prijateljstva s vojvodom od Sussexa. West je pojasnio kako je do njihovog razmimoilaženja došlo godinu dana nakon što su se vratili s dobrotvorne manifestacije "Walking With the Wounded" 2013., putovanja s ozlijeđenim veteranima kroz Antarktik. Iako glumac nije iznosio pojedinosti, očito se referirao na svoje komentare na tiskovnoj konferenciji 2014.

"Harry je u velikoj mjeri bio dio tima. Čini se da se specijalizirao za izgradnju zahoda. Sagradio je ovu nevjerojatnu zupčastu strukturu s blokovima kao zaštitu od vjetra, a ona je imala čak i držač za toalet papir", rekao je tada West (54), kako podsjeća US Weekly.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Mislim da su me pitali što smo napravili. I što smo učinili da proslavimo kad smo stigli tamo i ja sam vjerojatno rekao previše", zaključio je sada glumac. West, koji je u "Kruni" od pete sezone serije, objasnio je kako je Harryjevo i njegovo prijateljstvo završilo prije više od 10 godina, te da zato nije mogao pitati Harryja (39) za savjet kako glumiti njegova oca Charlesa. Početkom mjeseca, West je također otkrio da je spriječio svog 15-godišnjeg sina Senana Westa, da glumi mladog princa Williama u šestoj sezoni.

"Nije mi se baš svidjela scena u dvorcu Balmoral u kojem mladom princu govore da mu je umrla majka", objasnio je Dominic, dodajući da je njegov sin napravio sjajan posao glumeći tinejdžera Williama u prethodnoj sezoni. U međuvremenu, Harry je priznao da je gledao seriju i da mu je ugodnije kako producenti pričaju priču o njegovoj obitelji u usporedbi s drugim projektima koji su snimljeni o njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:26