‘POVUKLA ME UNUTRA‘

Princ Harry otvoreniji nego ikad prije: Vojvoda otkrio detalje o seksu s Meghan Markle

Na vrlo strastven način je prepričao kako su se on i Meghan ponovno susreli u Londonu

Meghan Markle i princ Harry

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Princ Harry podijelio je sočne detalje iz prvih dana svoje veze s Meghan Markle, prenosi Daily Mail.

Vojvoda od Sussexa, koji također govori o gubitku nevinosti u svojim novim memoarima, na vrlo strastven način prepričava kako su se on i Meghan ponovno susreli u Londonu nakon što su tjednima bili razdvojeni u ljeto 2016. godine.

image

Meghan Markle i princ Harry

Angela Weiss/Afp

Kraljevska obitelj otkriva da su on i Meghan proveli noć u jednoj od podružnica Soho Housea na dan godišnjice smrti princeze Diane i prisjeća se kako je čekao ispred njezine sobe dok nije otvorila vrata i "povukla ga unutra". Harry prepričava kako ga je Meghan točno uputila do njezine sobe, odnosno, kako su se sastali u Soho Houseu gdje je odsjela.

Naime, tada je par bio u vezi tek dva mjeseca, a nakon što su bili na romantičnom putovanju u Bocvani, proveli su i nekoliko tjedana odvojeni jer je Harry bio na dugom odmoru s prijateljima.

Princ u memoarima prepričava kako je Meghan odletjela u London kako bi ga dočekala na dan godišnjice smrti njegove pokojne majke, princeze Diane.

image

Memoari ‘Spare‘

Scott Olson/Getty Images Via Afp

Nadalje, u knjizi otkriva kako mu je poslala poruku da je stigla u Ujedinjeno Kraljevstvo dok je on s princem od Walesa, Williamom, polagao cvijeće na majčin grob u Althorpu. Harry se vratio u London s Williamom i otišao vidjeti Meghan kasnije tog dana. U knjizi kaže da mu je rekla da tajnim putem ode do hotela i teretnog lifta, gdje je sreo njezinu prijateljicu po imenu Vanessa koja ga je odvela do vrata njezine hotelske sobe. Meghan je ubrzo otvorila vrata i odmah ga obgrlila rukama, prisjetio se.

- Povukla me unutra i zahvalila prijateljici jednim pokretom te zatim brzo zalupila vratima prije nego što nas je itko vidio - piše.

Nije poznato na koju je lokaciju u Soho Houseu vojvoda mislio, no moguće je da je to ista ona na kojoj su imali prvi spoj. Na adresi 76 Dean Street u Westministeru u Londonu nalazi se gradska kuća koja uključuje mural morskog pejzaža. Nažalost, 2009. zgradu je opustošio požar, a 2015. vraćen joj je nekadašnji sjaj.

image

Meghan Markle i princ Harry

Handout/Afp/Profimedia/Handout/afp/profimedia

Inače, razna otkrića pljušte iz eksplozivnih memoara vojvode od Sussexa, a očekuje se da će ih ovih dana izlaziti još i više, s obzirom na to da je princ odlučio otkriti još pikanterija u Late Showu sa Stephenom Colbertom u SAD-u.

Princ Harry također je pozirao za ovotjedno izdanje časopisa People, a korisnici društvenih mreža primijetili su kako se čini da je časopis posvijetlilo njegove plave oči i podebljao kosu. Jedan je kritičar rekao da su slike Harryja, na kojima hoda po drvenoj terasi i naslonjen je na neka dvorišna vrata u raskopčanoj plavoj košulji i tamnim trapericama, izgledale kao "fotografiranje lažnih modnih proizvoda".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 03:56