NEĆE IĆI...

Princ Harry predstavio svoje ideje i sve šokirao: ‘Intervjuirat ću Putina, nek‘ mi priča o traumama iz djetinjstva!‘

Navodno je također želio razgovarati s papom Franjom o vjeri - a izvršni direktori pritom su se samo češkali po glavi

Princ Harry

 James Whatling/Mega/The Mega Agency/Profimedia/James Whatling/mega/the Mega Agency/profimedia

Princ Harry nadao se da će intervjuirati Vladimira Putina, Donalda Trumpa i Marka Zuckerberga o njihovom odgoju i traumama iz djetinjstva u svome podcastu koji se trebao emitirati na Spotifyju, piše Daily Mail.

Harry je razgovarao o svojim idejama za moguće emisije s više producenata i produkcijskih kuća, a rekao im je da želi razgovarati s kontroverznim osobama o njihovom djetinjstvu i saznati kako su postali muškarci kakvi su danas.

Navodno je također želio razgovarati s papom Franjom o vjeri - a izvršni direktori pritom su se samo češkali po glavi, piše Bloomberg.

Ove informacije izašle su u javnost nakon što je Harryju, koji nije završio niti jedan solo podcast, i njegovoj supruzi Meghan Markle raskinut ugovor vrijedan 15 milijuna funti za Spotify.

image

Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Streaming div i tvrtka za audio produkciju u vlasništvu Sussexa, Archewell Audio, objavili su zajedničku izjavu u kojoj stoji da su se ‘međusobno dogovorili o razlazu i da su ponosni na emisiju koju su zajedno napravili‘.

A šokantnih optužbi na račun Sussexa ovih dana nije nedostajalo... Prvo su Meghan Markle strani mediji optužili da je lažirala intervjue, zatim je izvršni direktor Spotifyja Bill Simmons nazvao Sussexe ‘je*** prevarantima‘, a sada su se pojavile i zanimljive izjave princa Harryja.

Vojvoda od Sussexa, za kojeg su izvori ranije ovog mjeseca tvrdili da će prestati davati intervjue u kojima napada kraljevsku obitelj jer on i Meghan ‘nemaju više što reći‘, također je planirao napraviti emisiju koja će pokrivati temu očinstva.

Također je iznio ideju o epizodama u kojima bi pokrivao važne društvene teme poput klimatskih promjena i religije. Čak je razmišljao o intervjuiranju pape Franje.

image

Meghan Markle i princ Harry

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Šuška se da je njegov tim za podcaste izrazio sumnju u praktičnost takvih intervjua, posebno s obzirom na to da ljudi poput Putina i Zuckerberga nisu oni koji bi trebali govoriti o svojim traumama iz djetinjstva.

Na Harryjevu nesreću, trogodišnji ugovor Sussexovih sa Spotifyjem propao je bez ostvarenja ijedne od prinčevih ideja. Meghan, za koju nove ankete pokazuju da je nepopularnija nego ikad, svoj je podcast Archetypes ukinula jer je Spotify počeo mijenjati iuvjete.

Podsjetimo, Meghan i Harry navodno su potpisali ugovor vrijedan 20 milijuna dolara sa Spotifyjem za projekt krajem 2020., ali oni bliski streaming divu tvrdili su da kraljevski par nije zadovoljio po pitanju produktivnosti koja je potrebna za primanje pune isplate, izvijestio je Wall Street Journal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 07:30