TAJ POGLED...

Princ Louis najnovijim je nestašlukom opet potvrdio titulu ‘miljenika nacije‘: Ova snimka osvojila je sve!

Obožavatelji su podivljali kada je preslatka snimka pokazala kako oči mladog člana kraljevske obitelji blistaju dok glumac Jim Broadbent čita ‘Pisma Djeda Božićnjaka‘

princ Louis

 Yui Mok/Pa Images/Profimedia/Yui Mok/pa Images/profimedia

Princ Louis osvojio je srca britanske nacije pridruživši se publici prepunoj slavnih ličnosti kako bi debitirao na godišnjem koncertu božićnih pjesama princeze od Walesa održanom u Westminsterskoj opatiji. Obožavatelji su podivljali kada je preslatka snimka pokazala kako oči mladog člana kraljevske obitelji blistaju dok glumac Jim Broadbent (74) čita "Pisma Djeda Božićnjaka" J.R.R. Tolkiena.

Božićna čarolija

Petogodišnjak, za kojeg kažu da ima "božićnu čaroliju u očima", viđen je kako gura svoju majku Kate, šapuće "mama" i pokazuje na nagrađivanu zvijezdu dok čita publici. Po ulasku na koncert, najmlađe dijete princa i princeze od Walesa, uz svoju stariju braću i sestre, princezu Charlotte (8) i princa Georgea (10), poslao je pisma djeci manje sretnoj od sebe, piše DailyMail.com.

Trio je ponosno stajao pored svojih roditelja, kao i drugih starijih članova kraljevske obitelji, dok su držali svijeće i pjevali božićne pjesme u svečanoj dvorani ispunjenoj s 1500 ljudi. Služba Zajedno za Božić, koju podržava Kraljevska zaklada, ove je godine održana u čast onih koji rade na pružanju pomoći bebama, maloj djeci i obiteljima diljem Ujedinjenog Kraljevstva.

Uspješan debi

Princ Louis je ranije bio premlad da bi prisustvovao godišnjem božićnom koncertu svoje majke, ali njegov debi nije ni najmanje razočarao.

Jedna je osoba na društvenim mrežama napisala: "Pogledajte kako je princ Louis bio uzbuđen što je vidio Jima Broadbenta, bilo je lijepo". Drugi je pak rekao: "Moj omiljeni dio cijele službe bile su preslatke reakcije princa Louisa. On je tako sladak". Treći je dodao: "On je prekrasan petogodišnjak s očaranim osmijehom za Božić".

Na kraju Broadbentovog čitanja, princ William i princ George također su razmijenili osmijeh dok se praznično veselje širilo kapelom. Tijekom još jednog preslatkog trenutka na koncertu, snimljenog kamerom ranije ovog mjeseca, Louis je ‘uhvaćen‘ kako bezobrazno puše u svijeću svoje sestre na koncertu, a njegovi stariji brat i sestra jedva su sprezali smijeh. Prinčev nestašluk sa svijećom sestre Charlotte nasmijao je i njegovu mamu Kate.

Inače, djeca kraljevskog para bila su u svom najboljem izdanju dok su pozdravljala članove svećenstva u kapeli. Pritom je princ Louis izgledao sramežljivo dok su mu se stariji brat i sestra već iskusno smiješili, rukovali i pozdravili svećenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:28