NOVI POSAO?

Princ William zaprepastio javnost pojavivši se na novom radnom mjestu: ‘Smrznuo sam se kad sam ga vidio‘

Budući monarh se prihvatio neuobičajenog posla usred Londona i šokirao sve gladne

Princ William

 Screenshot/youtube/

Princ William zaprepastio je obožavatelje kraljevske obitelji dok je dijelio vegetarijanske hamburgere u novom videu koji je u nedjelju objavila online kuharska zajednica Sorted Food.

Burgeri su napravljeni od sastojaka nagrađenih nagradom The Earthshot Prize, inicijativom koju je pokrenuo princ William 2020., a koja “traga za izvanrednim rješenjima za najveće svjetske ekološke izazove”.

U videu, budući monarh pravi i dijeli hamburgere sa začinjenim "mesom" na bazi krumpira s okusom češnjaka, đumbira i čilija zajedno s ukiseljenim povrćem posluženim u lepinji i to iz kamiona s hranom parkiranog u Londonu.

U jednoj sceni, princ William, u svijetloplavoj košulji, okreće se od roštilja kamiona kako bi nekim iznenađenim obožavateljima poslužio hamburger, govoreći im: "Stiže odmah!"

image

Princ William

Screenshot/youtube/

Četiri kupca su se pogledala razjapljenih usta kad su ugledala budućeg kralja Engleske.

- Ostao sam šokiran - priznao je jedan od kupaca u kameru i dodao da se "smrznuo", dok se drugi upitao "sanja li".

Nastavio je pričati svakom od kupaca o nagradi Earthshot i detaljno opisao kako su točno hamburgeri napravljeni tog dana.

- Dođite i zgrabite svoje hamburgere - rekao je princ dok je dijelio pljeskavice koje su bile poslužene u bijeloj kutiji koju je napravila tvrtka Notpla, koja pakira svoje pakiranje s premazom od morskih algi umjesto plastičnog.

image

Princ William

Screenshot/youtube/

Kako bi napravili biljnu kuhinju, kuhari Sorted Fooda također su koristili Mukuru Clean Stoves, koji su dizajnirani u Keniji kako bi pomogli u smanjenju onečišćenja zraka, a sastojke za hamburger uzgojila je tvrtka Kheyti.

Naime, William nije prva poznata osoba koja je u posljednjih nekoliko tjedana uočena kako dijeli hranu i radi posao neuobičajen za njih. Pjevačica Lana Del Rey radila je u lancu restorana "Waffle House" te primala narudžbe i točila kavu posjetiteljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2023 07:52