NEPOZNATI DETALJI

PRINCEZA DIANA POKUŠALA SE UBITI ČETIRI PUTA? Prinčevi bijesni zbog kontroverznog dokumentarca o njihovoj majci, prikazat će se dosad neviđene snimke

 
 Profimedia

Britanske prinčeve Williama i Harryja izuzetno je uzrujao novi dokumentarac 'Being me: Diana', koji prati prati životne turbulencije njihove majke, a u kojem kraljevska obitelj ne sudjeluje, piše Daily Mail.

Riječ je o novom Netflixovom dokumentarncu, a prikazat će dosad neviđene snimke princeze Diane u razdoblju od 1990. do 1992. godine. No ono što je pričeve posebno zasmetalo jest da će se dokumetarac pratiti Dianinu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa Charlesa.

No jedan detalj za njih je najviše sporan, a to je što se u kontroverznom dokumentarcu ističe da se Diana pokušala ubiti četiri puta.

princ Charles i princeza Diana s malenim princom Harryjem

Osim što u dokumentarcu neće sudjelovati kraljevska obitelj, isto je odlučila učiniti i obitelji pokojne Diane.

'William i Harry će biti jako uzrujani i bijesni', rekao je anonimni izvor medijima te time jasno dao do znanja da se kraljevskoj obitelji dokumentarac i ponovno razvlačenje princezinog života po medijima nikako ne sviđa.

Dokumentarac se bavi mračnim stranama života omiljene princeze, tako je fokus priče na njezinim problemima povezanima s mentalnim zdravljem, poremećajima prehrane, nesretnom braku s princem Charlesom.

Netflix je već surađivao s princom Harryjem, a on i njegova supruga Meghan trenutačno vode pregovore sa streaming servisom vezano uz buduće projekte, stoga upitno je hoće li zbog ovog dokumentarca doći do buduće suradnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:36