BRITNEY SPEARS

Princeza popa uputila nedvosmislenu poruku svom ocu: ‘Imam posebnu vijest. Pogodi što? Je** se!‘

Pjevačica je među ostalim podijelila kako konačno može dizati gotovinu sa svoje kartice, ići u toplice i piti kavu

Britney Spears

 Valerie Macon/Afp

Princeza popa Britney Spears oglasila se na svom Instagram profilu obrativši se svom otuđenom ocu, Jamieju Spearsu.

- Prošlo je dosta vremena otkako sam razgovarala sa svojim tatom, napisala je američka pjevačica uz staru fotografiju sebe.

- Imam posebnu vijest... ove sam godine prvi puta mogla podići gotovinu sa svoje kartice na bankomatu. To što više nisam više dio tvoga programa promijenilo mi je život. Pogodi što? Sada mogu ići i u toplice, poručila je svom ocu.

Spears je također ispričala kako je njezin 70-godišnji otac nije puštao da ide u toplice jer se bojao da će popiti kavu – što je još jedna stvar koju sada smije raditi otkako je njezino konzervatorstvo završilo u studenom 2021.

- Sada sam ravnopravna osoba i tako sam sretna! U svakom slučaju, samo sam ti htjela reći je** se!, poručila je svom ocu koji je bio njezin konzervator od veljače 2008.

Objava dolazi samo nekoliko tjedana nakon što je izjavila da ju je njezin otac tijekom 13-godišnjega konzervatorstva tretirao kao psa te da ju je čak pokušao ubiti.

- Najteže je što znam da su samo bili zli i da sam se stvarno osjećala kao da me tata pokušava ubiti. I nadam se da će gorjeti u je*** paklu, rekla je Spears u kratkom videu podijeljenom na svom Twitteru profilu.

Nastavila je pričajući kako se nada da će njezin otac biti lišen privilegija koje ima na isti način na koji je on oduzeo njezinu slobodu.

- Želja mi je oduzeti svome ocu auto, stan, posjesti ga sedam dana u tjednu od osam ujutro do šest navečer dok mu se postavljaju pitanja i tretira ga se kao znanstveni eksperiment, prate njegovu prehranu, nema mobitela i medicinske sestre ga gledaju kako se tušira i oblači, rekla je pjevačica opisujući kako su nju tretirali.

Spears je nedavno poslala sličnu poruku majci Lynne Spears rekavši joj da se je** nakon što ju je ona pokušala kontaktirati putem društvenih mreža.

Konzervatorstvo poznate pjevačice prekinuto je nakon što je ona progovorila tijekom svjedočenja na sudu o zlostavljanju i maltretiranju koje je proživjela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:47