NEOBIČAN SUSRET

Priscilla Presley o susretu sa zvijezdom ‘Jackassa‘: ‘Nestabilan je, mora dobiti potrebnu pomoć‘

Bam je objavio fotografije sebe i Priscille popraćene lažnim informacijama i pričama, posebice o Elvisovoj memorabiliji

Bam Margera i Priscilla Presley

 Screenshot/instagram/

Priscilla Presley, udovica "kralja rock ‘n‘ rolla" Elvisa Presleyja prošlog se tjedna sastala s poznatim skejterom i zvijezdom filmskog serijala "Jackass", Bamom Margerom, no nije zadovoljna kako je problematični glumac interpretirao njihov susret.

image

Bam Margera, 2013. godine

Celebrity Photo/Avalon/Profimedia/Celebrity Photo/avalon/profimedia

Prošlog tjedna je Margera, kojeg prate brojne kontroverze vezane uz mentalno zdravlje i odvikavanje, objavio fotografije i videozapise na jednom od svojih Instagram računa dokumentirajući "ručak" s Presley, koju je upoznao preko njenog sina, Navaronea Garcije.

image
Amanda Edwards/Getty Images/Profimedia/Amanda Edwards/getty Images/profimedia

Naime, Page Six piše kako je 43-godišnji Margera Margera ispričao TMZ-u da mu je 77-godišnja Priscilla dala dvije osobne stvari svog pokojnog supruga Elvisa Presleya, ogrtač i prsten, koje je on poklonio svom ocu Philu i reperu Yelawolfu.

Doduše, sudeći po Priscilli koja oplakuje gubitak svoje kćeri Lise Marie koja je tragično preminula 12. siječnja ove godine, Margera je lagao.

image

Elvis Presley i Priscilla Presley nakon rođenja kćeri

The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

Za TMZ je rekla da joj je Garcia rekao da će dovesti "novog prijatelja", ali da ona "nije imala pojma tko je Margera niti da je snimao u njezinom domu bez njezinog pristanka". Priscilla je rekla da je Jackassov kaskader "bez prestanka pričao o svojim novim pothvatima i osobnim borbama i tražio zajedničku za svog oca, koji je veliki obožavatelj".

- Bez da smo mi to znali, Bam je odlučio objaviti te fotografije popraćene lažnim informacijama i pričama - nastavila je, nazivajući Margeru “nepoštenom i nestabilnom osobom”. Što se tiče dotičnog ogrtača i prstena, Priscilla je inzistirala da skejteru nije dala "ništa od Elvisa".

image
Tim Sloan/Afp

- Još uvijek imam sve što je ikada njemu pripadalo - tvrdila je.

- Nikad ne bih omalovažavala Elvisa, koji je bio ljubav mog života, dajući sve što mu je pripadalo - dodala je Priscilla.

image

Bam Margera 2019. godine, nakon pritvora

Clint Brewer/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako je Priscilla rekla da ona i njezin sin "ne žele daljnju komunikaciju" s Margerom, ona se i dalje nada da će nekadašnja MTV-eva zvijezda "dobiti pomoć koja mu je potrebna i učiniti ono što je ispravno".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:45