JEDVA POBJEGLA

Privatni božićni shopping najslavnije influencerice prekinuli gnjevni prosvjednici: ‘Ubojico!‘

Aktivisti za zaštitu životinja pokušali su blokirati automobil ljubiteljice krzna Kylie Jenner. "Spasili" su je tjelohranitelji
Kylie Jenner 
 Dutch.../Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kylie Jenner u subotu je snimljena u božićnoj kupovini na kultnom Rodeo Driveu na Beverly Hillsu, gdje je "dala zatvoriti" luksuznu trgovinu Balenciaga kako bi u potpunoj privatnosti mogla uživati u biranju darova za svoje najmilije, ali i sebe samu.

No dok je izlazila iz druge trgovine, Moncler, dočekali su je gnjevni aktivisti za zaštitu životinja. Pred nosom su joj mahali plakatima na koje su ispisali "nosi vlastitu kožu" i "zaustavite zlostavljanje", a slavnoj i bogatoj influencerici istodobno su preko megafona vikali da je "čudovište i ubojica jer nosi životinjsko krzno".

Prosvjednici su vlastitim tijelima pokušali blokirati Kylein automobil, ali u tome su ih spriječili njezini tjelohranitelji.

image
Kylie Jenner s tjelohraniteljem
Gotpap/starmaxinc.com/Pa Images/Profimedia

Jenner se već godinama suočava s brojnim kritikama zbog nošenja krzna, ali ipak ne odustaje od tog po mnogima brutalnog luksuza kojeg se odriču i mnogi poznati modni brendovi. Ova 23-godišnja poduzetnica i vlasnica kozmetičke kuće Kylie Cosmetics na društvenim mrežama često se hvali fotografijama na kojima pozira upravo u krznu.

Podsjetimo, početkom ove godine Jenner je pozvala obožavatelje da doniraju novac za spašavanje divljih životinja koje su masovno stradavale u požarima u Australiji, a nekoliko dana poslije ponosno je pokazala natikače brenda Louis Vuitton od krzna nerca.

- Licemjerno i sramotno - zamjerali su joj tad fanovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:24