NEOBIČAN TOP

Prizor koji ćete definitivno htjeti upiti: Eva Mendes zanosno tijelo prekrila samo - kuhinjskim spužvicama

Partnerica Ryana Goslinga odijenula je kuhinjske spužvice čiji je brend osnovala prošle godine u svibnju

Eva Mendes

 Instagram/Eva Mendes/

Hollywoodska zvijezda Eva Mendes pronašla je sljedeću hit modnu kombinaciju za crveni tepih. Na svom Instagramu pozirala je u topu od spužvica za čišćenje.

„Oscar stil? Met Gala? Misle li na ovo kad kažu ‘čista moda‘? Dobro, nije sjajno, ali ako ti možeš bolje, objavit ću tvoje kasnije. Što imaš?” izazvala je partnerica Ryana Goslinga svoje pratitelje.

Uz šarene kuhinjske spužve, kosu je podigla s lica, ukrasila je zlatnim detaljem koji se slagao s njezinim velikim zlatnim naušnicama i narukvicama, a na licu imala je intenzivnu šminku.

U pozadini ovog modnog odabira stoji to da je prošle godine u svibnju glumica postala osnivačica i ambasadorica brenda kuhinjskih spužvi Skura Style. Posebnost im je u tome što dobro upijaju, jednostavno se ispiru i brzo se suše. Možda i najvažnije, nikada ne mirišu neugodno, stoji na službenoj stranici brenda.

image

Eva Mendes

Profimedia/

Evine spužvice imaju pozitivne reakcije na Amazonu, a u reklamiranje brenda svoje partnerice uključio se i suprug. Ryan i Eva zaljubljeni su od 2011., a iako se nisu javno vjenčali, Eva je svog partnera jednom nazvala suprugom, pa se smatra da su se vjenčali u tajnosti, iako to nije potvrđeno. Imaju dvije kćeri Esmeraldu (8) i Amadu (7) koje vole držati dalje od svjetla reflektora.

image

Ryan Gosling i Eva Mendes

Dave Allocca/Instar Images/Profimedia/

Podsjećamo, Eva je nedavno priznala svojim pratiteljima kako njeguje svoje lice. Tajna njezine kože jest dermaplaining koji primjenjuje svaki drugi dan, kako ne bi postala dlakava „zvijer”, kako sebe opisuje na društvenim mrežama.

Dermaplaning je tretman oscilirajućim oštricama koji je dublji od brijanja jer se njime ne uklanjaju kao brijanjem samo dlačice, već se uklanja i gornji sloj kože.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:48