HIT SINGL ‘TQG‘

Prkosi godinama: Shakira u vrućem izdanju izvela kontroverzni hit vezan uz bivšeg supruga

Kolumbijska zvijezda objasnila je da je pjesma ‘zdrav način izražavanja njenih emocija‘

Shakira izvodi svoj novi singl

 Screenshot/youtube/

Ovog je petka u The Tonight Showu Shakira prvi put izvela svoj trenutačni hit "TQG" i raspametila gledatelje diljem svijeta svojom izvedbom i atraktivnih izdanjem, piše Daily Mail.

Kolumbijska 46-godišnja ljepotica zavladala je pozornicom i energično je izvela novi singl, koje se višestruko referira na njezinog bivšeg muža Gerarda Piquea od kojeg se razišla u lipnju nakon što su bili zajedno čak 11 godina. Kao i inače, Shakira je prkosila godinama i obukla par kožnih hlača te pokazala svoju figuru u crnom mrežastom bodiju.

U emisiji Jimmyja Fallona se pojavila s Bizarrapom, a većinski su razgovarali su o njihovom zajedničkom novom singlu. Doduše, nisu mogli izbjeći prekid nje i poznatog nogometaša.

image

Shakira tijekom nastupa uživo

Screenshot/youtube/

Objasnila je da je pjesma "zdrav način izražavanja njenih emocija", dodajući da je morala "podnijeti toliko sr****". U pjesmi, pjevačica spoređuje Piquéovu novu ljubavnicu s Casio satom te naglašava kako je ona "izvan njene lige".

Nadalje, Shakira je objasnila da se ljudi zapravo povezuju s glazbom ukoliko je ona "prava i iskrena". Nakon što je objavila pjesmu, pjevačica je osjetila da je duboko povezana sa svojim obožavateljima.

- Ova je pjesma postala ženska himna i relevantna je za žene koje su prošle istu katastrofu u svojim životima - naglasila je.

Podsjetimo, Gerard je varao Shakiru s 23-godišnjom Clarom Marti, a pjevačica je to saznala zahvaljujući pojedenoj staklenci džema okusa kojeg inače njena obitelj nije voljela.

Nakon prekida, Shakirini susjedi su izvijestili kako su čuli slavnu pjevačicu kako "pušta novu pjesmu punom glasnoćom" u svojoj kući. Također, pjesma uključuje stihove usmjerene na njegovu novu djevojku. Shakira kristalno jasno daje do znanja da misli na 23-godišnjakinju za koju se priča da je počela izlaziti s njezinim bivšim partnerom još prošle godine, prije nego što su se rastali.

- Zamijenio si Ferrari za Twingo. Zamijenio si Rolex za Casio - otpjevala je Shakira i dala do znanja što misli o sebi i novom izboru svog muža preljubnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:56