NICK CANNON

Probao je i celibat, nije išlo: Holivudski pastuh dobit će 9. i 10. dijete, jedno s bivšom, a drugo sa sadašnjom curom

U emisiji ‘Nick Cannon Show‘ Cannon je rekao da će ‘biti najbolji otac što može biti‘

Nick Cannon

 Alberto E. Rodriguez/Afp

Komičar i glumac Nick Cannon (41) šokirao je svoje obožavatelje kada je podijelio na Instagram profilu da očekuje svoje deseto dijete s manekenkom Brittany Bell.

Cannon je objavio snimke s trudničkog fotografiranja s Bell, a u naslovu je napisao: ‘Vrijeme je stalo i ovo se dogodilo‘.

Vijest dolazi dok otac osmero djece trenutno čeka rođenje svog devetog djeteta s Abby De La Rosom koja bi trebala roditi u listopadu, nakon što je Bre Tiesi prošli mjesec rodila njeno i Cannonovo prvo zajedničko dijete.

Termin poroda još nije poznat, no Bell u videu izgleda kao da je u trećem tromjesečju.

Glumac je uz opis dodao hastagove #Sunshine i #SonRISE što može dati do znanja da čekaju dječaka.

Bell je već majka dvoje Cannonove djece, jednogodišnje kćeri Powerful i petogodišnjega sina Goldena koji su se također pojavili u videu.

Inače, Cannon je također otac sedmomjesečnih blizanaca Ziona Mixolydiana i Zillion Heira koje je dobio s DJ-icom Abby De La Rosa, a ima i 13-mjesečnu kćer Powerful Queen i 5-godišnjeg sina Goldena Sagona s manekenkom Brittany Bell. Preminulog petomjesečnog dječaka Zena dobio je s bivšom partnericom, manekenkom Alyssom Scott, a također ima i dvoje 10-godišnjih blizanaca Moroccana i Monroe, koje je dobio u šestogodišnjem braku sa slavnom pjevačicom Mariah Carey.

Tiesi je dokumentirala rođenje njihova djeteta prošloga mjeseca kada je pokazala da je on bio prisutan na porodu, a video je objavila na svom YouTube kanalu.

Cannon ju je pohvalio u odgovoru na njenu objavu na Instagramu kada je napisao da mu je ‘čast i privilegija‘ imati dijete s njom.

U emisiji ‘Nick Cannon Show‘ rekao je da će ‘biti najbolji otac što može biti‘.

Nedavno je govorio o svom životnom stilu dok je preko YouTubea razgovarao sa seksualnom terapeutkinjom Tammy Nelson i R&B tandemom DVSN kada je otkrio da je terapeut nazvao njegove veze ‘suglasnom ne-monogamijom‘.

- Prakticirao sam monogamiju, bio sam varalica, bio sam otrovan, rekao je Cannon.

- Sve počinje s iskrenošću. To su zapravo samo površinske, osnovne stvari. Jedan od mojih terapeuta skovao je naziv za ono što ja radim te to nazvao konsenzualnom nemonogamijom, nastavio je.

- Jer čak i pretvarati se da sam u monogamnoj vezi, to bi dovelo u zabludu. Jer, kao što znamo, monogamija znači biti s jednom osobom - a ljudi vole klasificirati ono što ja radim kao poliamoriju ili poligamiju. Međutim, uvijek govorim - definirati me znači ograničiti me, zaključio je.

Nedavno se dotaknuo i toga da mu je njegov terapeut sugerirao celibat, no to baš i nije zaživjelo.

"Rekao sam, pa hajdemo probati taj celibat. To je bilo u listopadu... No nisam uspio izdržati ni do siječnja. Počeo sam prolaziti kroz neke stvari... Bio sam depresivan zbog gubitka sina. I tako u prosincu... Ma stvar je u tome da su svi vidjeli koliko sam bio utučen. I onda su se ponašali u stilu: ‘Dajmo mu malo vagine, to će sve izliječiti.‘ Postao sam žrtva jer sam bio u lošem stanju. Tako sam se u prosincu, neposredno prije Božića, počeo seksati kao lud. Pa sam prekinuo celibat. Ali mislim da sam uspio izdržati mjesec i pol dana u celibatu... Trudio sam se. Imao sam novu emisiju, novu energiju, bavio sam se raznim stvarima", ‘objasnio‘ je nedavno Cannon za People.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 14:18