ZARUKE NA PLAŽI

Problematična Demi našla srodnu dušu: ‘Znala sam da te volim u trenutku kad sam te upoznala‘

Američka pjevačica na Instagramu je objavila da se zaručila za glumca Maxa Ehricha, a pokazala je i prsten s golemim dijamantom
 Instagram

Demi Lovato (27) ima sretne vijesti.

Američka pjevačica na Instagramu je objavila da se zaručila, a pokazala je i prsten s golemim dijamantom. Prsten ima veliki pravokutni središnji dijamant s dva manja dijamanta sa strane i napravljen je od bijelog zlata.

image
Instagram

Njezin odabranik je glumac Max Ehrich (29), kojeg trenutačno gledamo u Netflixovom filmu "Walk. Ride. Rodeo." Ovaj mladi glumac, pjevač i plesač poznat je i po svojim nastojanjima kad je u pitanju borba za okoliš.

Demi na Instagramu prati 88 milijuna ljudi, a popularnošću je već dosegla status ikone pop glazbe, u samo je nekoliko sati od objave sretnih vijesti prikupila milijune lajkova. Obožavatelji joj čestitaju uz najljepše želje kad su u pitanju budući planovi.

image
Instagram

- Kada sam bila mala djevojčica, moj rođeni tata me uvijek zvao 'malim partnerom' – to sada možda može zvučati čudno bez njegovog južnjačkog kaubojskog naglaska. Meni je to imalo smisla. Danas ta riječ ponovno dobiva savršen smisao, ali danas službeno postajem tuđi partner. Max, znala sam da te volim u trenutku kad sam te upoznala – napisala je Demi u emotivnom postu.

Za vezu između Maxa i Demi javnost je saznala početkom ožujka ove godine kada su počeli izmjenjivati poruke na društvenim mrežama, kao i zajedničke fotografije. Zaruke su objavili uz romantične fotografije s plaže.

- Bilo je to nešto što ne mogu opisati nekome tko to nije doživio iz prve ruke, ali na sreću i ti si to doživio. Nikada me u životu nitko (osim mojih roditelja) nije toliko bezuvjetno volio, unatoč mojim manama i svemu. Nikad me ne tlačiš da budem išta drugo što nisam ja. Zbog tebe želim biti najbolja verzija sebe.

Čast mi je prihvatiti tvoju ruku u braku. Volim vas više nego što se može izraziti u jednoj objavi i ushićena sam s tobom zasnovati obitelj i život. Volim te zauvijek, dragi. Moj partneru. Veselim se našoj budućnosti! - napisala je Demi.

Izvor blizak paru za E! Rekao je kako su se Max i Demi dodatno povezali za vrijeme karantene, a tada su odlučili i živjeti zajedno.

- Upoznali su se na jednom višem nivou, bez uplitanja vanjskog svijeta. Ona se osjeća sjajno uz njega i voli biti s njim, a on podržava njen trijezan način života... Veza je itekako ozbiljna - rekao je tada medijima neimenovani izvor blizak paru.

image
Instagram

Pjevačica je ranije imala teških problema sa zlouporabom droge, no u međuvremenu je prošla proces odvikavanja i osjeća se bolje, iako, uz ovisnost s kojom se bori, boluje i od bipolarnog poremećaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:45