OPET ON

Problematični pjevač usred tučnjave: ‘Pogođen je bocom u glavu i prevezen u bolnicu‘

Detektivi su presnimili i pogledali snimke sigurnosnih kamera i razgovarali s potencijalnim svjedocima

Chris Brown

 Abaca/Abaca Press/Profimedia

Kontroverzni pjevač Chris Brown navodno je sudjelovao u tučnjavi u britanskom klubu gdje je jedan muškarac zaradio udarac bocom u glavu.

Prema The Sunu, žrtva, koju su također navodno udarali nogama i šakama, prevezena je u bolnicu.

Policajci su pozvani u ekskluzivni noćni klub "Tape" u središtu Londona u ranim jutarnjim satima, 19. veljače, baš kad je Brown održao niz koncerata u O2 dvorani, a gledali su ga slavni, uključujući nogometnu zvijezdu Harryja Kanea.

image

Chris Brown

Vansteenkiste Stephane/Bestimage/Profimedia

- Izbila je svađa između jednog tipa i Brownovog društva, a muškarac je pogođen bocom u glavu - rekao je jedan izvor za The Sun u nedjelju.

- Napadač je pokušao ustati s tla kako bi pobjegao, ali je bio okružen. Zatim su ga udarali šakama i nogama prije nego što ih je osiguranje spriječilo - opisao je događaj. Spomenuta osoba prevezena je u bolnicu, iako njegove ozljede nisu bile toliko ozbiljne.

Detektivi su presnimili i pogledali snimke sigurnosnih kamera i razgovarali s potencijalnim svjedocima. Brown bi se trebao vratiti u London kako bi ponovno nastupao u gore spomenutoj dvorani O2 ovog mjeseca, a prijeti mu ispitivanje u policijskoj postaji.

Tijekom godina, više je puta imao posla s policijom. Još 2009. je u Los Angelesu napao svoju djevojku, pjevačicu Rihannu, nanijevši joj teške ozljede lica. Podsjetimo, 2013. je uhićen zbog napada u Washingtonu, nakon što se odbio fotografirati s muškarcem i slomio mu nos udarcem.

Također, Brown je dobrovoljno otišao na odvikavanje, ali je ubrzo izbačen i osuđen na godinu dana zatvora zbog kršenja uvjetne kazne. Probacijski službenik sugerirao je da je njegov konstantan sukob sa zakonom rezultat problema s mentalnim zdravljem.

Prošlog tjedna, Brown je prouzročio još jednu kontroverzu na koncertu u Berlinu kada je zgrabio telefon jedne obožavateljice i bacio ga u publiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:57