HO HO HO HOTEL

Problemi i luckaste želje gostiju neobičnog hotela: Nova HRT-ova serija dolazi na male ekrane

U hotelu nas očekuju najneobičniji, najsmješniji i najbolji domaćini Borko Perić i Jadranka Đokić

Jadranka Đokić i Borko Perić

HRT nas ove jeseni poziva u hotel kakav još nismo vidjeli. Igrano-edukativna serija od 20 desetominutnih epizoda u produkciji Programa za djecu i mlade događa se u hotelu s najneobičnijim, najboljim i najsmješnijim domaćinima Ružom (Jadranka Đokić) i Francom (Borko Perić) te njihovim gostima s još neobičnijim luckastim željama i problemima.

Pojedeni kolači

- Igram vlasnika stvarno posebnog Ho Ho Ho Hotela, koji je jedan drag, simpatičan, dovitljiv i vrijedan čovjek. Uz pomoć svoje sestre rješava probleme brojnih gostiju svojeg hotela, a ti su problemi i smiješni i različiti - govori Borko Perić i otkriva kako mu je najdraži problem bio onaj kada je gost želio za ručak dobiti kolače koje je naručio, no kako su kolači bili ukusni, vlasnik hotela sve ih je pojeo prije nego što su gostu došli na stol.

Kako je riješen ovaj problem, doznat ćemo uskoro, kaže Borko Perić koji je ovom projektu pristupio s velikim veseljem.

- Sjajna ekipa okupila se na snimanju, a ja sam uživao u ovoj svojoj ulozi. Ima li razlike u ulogama koje radim u projektima namijenjenima za djecu, odnosno za odrasle? Nema, a mislim da ih i ne bi trebalo biti - kaže glumac kojeg ćemo u novoj seriji na HRT-u gledati u sklopu “Juhuhua” u HRT-ovoj jesenskoj shemi.

Uz Borka Perića i Jadranku Đokić, u seriji, koja je snimana lani, gledat ćemo još Jelenu Miholjević, Filipa Juričića, Bernarda Tomića, Lanu Barić, Sanju Milardović, Paška Vukasovića, Peru Juričića, Helenu Buljan, Franu Maškovića, Lindu Begonju, Natašu Janjić, Juditu Franković, Anu Maras Harmander, Dražena Bratulića, Ivu Peter Dragan, Anetu Grabovac, Tita i Tomu Medvešeka...

Bit će tu i Ksenija Marinković u ulozi operne pjevačice koja je izgubila glas pa je u hotel došla na oporavak, Karlo Mrkša kojem će vlasnici neobičnog hotela pomoći riješiti problem hlača koje su mu previše kratke, Živko Anočić u ulozi inspektora...

Okupili najbolje

- Kroz smiješne i šašave zgode nespretnog mađioničara, šašavog znanstvenika, operne dive koja je ostala bez glasa i mnogih drugih naučit ćemo što je toplo, a što hladno, što tiho, a što glasno, brzo ili sporo, veliko il malo, visoko ili nisko, blizu ili daleko, teško ili lagano, vidljivo ili nevidljivo - otkriva urednica Tanja Kirhmajer, koja je ponosna na svoju ekipu jer je HRT dvadeset sezona ove igrano edukativne serije za djecu predškolske dobi nakon dugog vremena snimio u vlastitoj produkciji.

- Dio je to strategije razvoja našeg Programa za djecu i mlade na kojoj je marljivo radila Rahela Štefanović. Ponosni smo jer smo na ovoj seriji okupili naše najbolje glumce, koji su se rado odazvali našem pozivu. Atmosfera na snimanju bila je stvarno sjajna i nadamo se da će naši najmlađi gledatelji uživati u seriji koju smo im pripremili - kaže Tanja Kirhmajer.

Redatelji serije “Ho Ho Ho Hotel” su Marko Šantić i Ivan Sikavica, direktori fotografije Ivan Zadro, Danko Vučinović i Frane Pamić, autor glazbe je Coco Mosquito, a producentica Sanja Ivančin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:02