KULINARSKA ‘ZVIJEZDA‘

Problemi mladog Beckhama: ‘Brooklynu treba tim od 62 ljudi da bio u svom showu napravio sendvič‘

Kao tinejdžer, nadao se da će postati profesionalni nogometaš poput svog oca, a kasnije se bavio i fotografijom od koje je odustao

Brooklyn Beckham

 Vogue/Ferrari/Profimedia

Brooklynu Beckhamu, 22-godišnjem sinu nogometnog heroja Davida i poznate Spice Girl i modne dizajnerice Victorije, san je jednoga dana postati sjajan kuhar.

No preskočio je mukotrpan proces učenja kuhanja te se lansirao u središte medijske pažnje svojim kulinarskim sposobnostima za koje svi govore da su veoma skromne, piše New York Post.

Prema izvorima koji su upoznati s njegovom kulinarskom emisijom na društvenim mrežama, “Cookin' With Brooklyn”, mladom Beckhamu bio je potreban tim od 62 profesionalca da mu pomognu napraviti sendvič - uključujući “kulinarskog producenta” koji odobrava recepte, pet snimatelja i devet producenata.

"To je nečuveno. To je vrsta ekipe kakvu biste očekivali u velikoj TV emisiji", rekao je jedan viši televizijski direktor za The Post.

Tu je problematičan i veliki proračun za proizvodnju jedne epizode ovoga showa. Naime, upućeni kažu da svaka epizoda emisije, koja se emitira na Facebook Messengeru i Instagramu (gdje Brooklyn ima 13,1 milijun pratitelja), košta 100.000 dolara.

Brooklynov poseban sendvič inačica je tradicionalnog britanskog jela fish & chips (riba i krumpirići), a recept je prilagodio tako što je u pecivo stavio oradu prelivenu umakom u kombinaciji sa salatom od kupusa.

"Brooklyn, međutim, nije napravio, niti pripremio, niti jedan element sendviča. Na kruh je samo namazao majonezu, a na vrh je položio sastojke koje su napravili drugi. On ne zna ispeći komad ribe. Kuha kao što njegova majka pjeva", rekao je jedan izvor za The Post.

U svakoj epizodi showa spominje se njegova poznata obitelj, posebice njegov otac.

“Došao sam ovamo sa svojim tatom kad sam imao 13 godina”, rekao je sushi kuharu i ugostitelju Nobuu Matsuhisa​ju.

"Sve što radi režiraju njegovi roditelji", otkio je obiteljski izvor te dodao: “Victoria mu je isprva povukla veze u modnoj fotografiji, a sad mu s kuhanjem pomaže obiteljski prijatelj Gordon Ramsay. Gordon im je savjetovao da u to ulože što više novca".

Emisiju je producirala tvrtka Wheelhouse DNA za utjecajne sadržaje i ima autorska prava za Metu, matičnu tvrtku Facebooka i Instagrama, dok je Brooklynu ovo treći pokušaj karijere.

Kao tinejdžer, nadao se da će postati profesionalni nogometaš poput svoga oca, ali ga je londonski klub Arsenal odbacio s 15 godina. Pohađao je i studij fotografije te medija na privatnom londonskom koledžu i primljen je na studij fotografije na Parsons School u New Yorku, ali je nakon manje od godinu dana osjetio nostalgiju za domom te odustao i vratio se kući.

Godine 2017. izdao je knjigu “What I See”, koja se sastoji od 300 “osobnih” fotografija, uključujući Victoriju kako mazi slona i Davidove tetovaže.

Nakon što je vidjela Brooklynovo nedavno pojavljivanje u emisiji “The Late Show with James Corden”, britanska TV voditeljica Ulrika Jonsson je izjavila: “Smatram da Brooklyn Beckham ne zaslužuje mjesto za stolom Jamesa Cordena. Ne mogu gledati ovu vrstu nepravde i nepotizma dok gledam svoje prijatelje ugostitelje koji svojim radom i talentom postižu uspjehe u svom poslu. Nije ni čudo da ova vrsta vrijeđanja izaziva ljubomoru i frustraciju".

No kontroverze oko Brooklynova kuhanja počele su još prošloga listopada kad se pojavio u emisiji "Today" gdje je pripremio sendvič od slanine, jaja i kobasica. Sve osim jaja bilo je unaprijed pripremljeno.

image

Brooklyn Beckham u showu 'Today'

Nbc/today Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image

Brooklyn Beckham i zaručnica Nicola Peltz

Anthony Behar/Ddp Usa/Profimedia

Tijekom karantene, Brooklyn je rekao da se ozbiljno zainteresirao za kuhanje te je na društvenim mrežama počeo objavljivati ​​videozapise na kojima priprema hranu u kući vrijednoj 10,5 milijuna dolara u Los Angelesu koju dijeli sa svojom zaručnicom, glumicom Nicolom Peltz.

Par će se vjenčati 9. travnja, a Victoria je na najvažniji dan u životu svoga sina pozvala i svoje bivše kolegice iz benda Spice Girls. Svečanost će se održati na Floridi u vili Nicolina oca, milijardera i biznismena.

image

Brooklyn Beckham u showu 'Today'

Nbc/today Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Malo je vjerojatno da će Brooklyn biti zadužen za catering, no mladi se kuhar barem može pohvaliti setom noževa s ugraviranim inicijalima, koji koštaju više od 1000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:30