ZATRPAO GA PORUKAMA

Procurila prepiska Kanyea i Muska: ‘Kad ćemo razgovarati? Nisam bipolaran, točno znam što mi je‘

Ye je 2018. ustvrdio da mu je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, ali je 2022. rekao da mu je postavljena kriva dijagnoza

Kanye West

 Alessandro Bremec/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Kontroverzni 46-godišnji američki reper, glazbeni producent i modni dizajner Ye (nekoć Kanye West) ustvrdio je da zbog teške prometne nesreće koju je doživio 2002. godine "ima znakove autizma" te da ne pati od bipolarnog poremećaja, piše Page Six.

Ye je svog prijatelja Iana Connora, 30-godišnjeg osobnog stilista kojega je više žena optužilo za seksualno zlostavljanje, zamolio da sa svijetom podijeli navodne poruke koje je reper poslao Elonu Musku, glavnom izvršnom direktoru proizvođača automobila Tesla, osnivaču i glavnom izvršnom direktoru proizvođača svemirskih raketa SpaceX te vlasniku društvene mreže X.

"Kada ćemo razgovarati? Ne duguješ mi ništa. Ne moraš sa mnom ponovno razgovarati. Ali, ako budemo razgovarali, priroda našeg odnosa mora se promijeniti. Nisam bipolaran. Imam znakove autizma od moje prometne nesreće. Ne možeš samo gledati dok Kim (Kardashian) od mene udaljava moju djecu i ništa o tome ne reći, a poslije govoriti da si moj prijatelj kako bi na tvoju posrnulu platformu donio svoju publiku", napisao je Ye.

Ye je 2018. ustvrdio da mu je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, ali je 2022. rekao da mu je postavljena kriva dijagnoza. Pojasnio je tada da su mu lijekovi davani kako bi bio "poznata osoba dobrog vladanja s kojom se može razgovarati i surađivati".

Nadalje, iako Ye tvrdi da mu njegova 42-godišnja bivša supruga Kim Kardashian ne dopušta da viđa njihovu djecu, reper i njegov sedmogodišnji sin Saint otišli su 7. listopada na utakmicu talijanskih nogometnih momčadi AC Milana i Genoe CFC koja se odigrala u talijanskom gradu Genovi.

Ye i Kardashian bili su u braku od 2014. do 2022. te imaju četvero djece - kćeri North (10) i Chicago (5) te sinove Sainta (7) i Psalma (4).

Ye se prošle godine u prosincu u tajnosti vjenčao za 28-godišnju australsku arhitekticu Biancu Censori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:02