NOVI SKANDAL

Procurila seksi poruka zbog koje je Wanda Nara poludjela na supruga: ‘Jednoga dana...‘

Ironično, to se dogodilo nakon što je Icardi zatražio da vidi privatne poruke svoje supruge jer ga je nešto zabrinulo...
Mauro Icardi i Wanda Nara
 Instagram

Nakon što su francuski mediji objavili da bi brak najpoznatije svjetske nogometne menadžerice Wande Nare i argentinskog nogometaša Maura Icardija mogao biti okončan, a ona je na Instagramu izbrisala supruga, optužila ga za prevaru i poručila mu: 'Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ve', obiteljska saga se nastavlja i dalje.

Wanda Nara otkrila je poruke koje je njezin suprug navodno izmjenjivao s argentinskom glumicom Chinom Suarez. "Jednoga dana moramo izaći zajedno i poše*** se, negdje na svijetu gdje te nitko ne poznaje, haha", navodno mu je napisala glumica u poruci koju je otkrila Maurova supruga.

Ironično, to se dogodilo nakon što je Icardi zatražio da vidi privatne poruke svoje supruge jer ga je nešto zabrinulo, otkrila je kolumnistica Yanina Latorre, piše Marca. Situacija je izmakla kontroli nakon što je ona pristala na to, ali pod uvjetom da i Mauro njoj pokaže svoje poruke.

Podsjetimo, Wanda i Mauro svoju su vezu započeli 2013. godine, u periodu dok je Mauro igrao u Sampdoriji zajedno s Wandinim bivšim suprugom Maxijem Lopezom. Iako je Icardi bio Maxijev prijatelj i ovaj ga je doživljavao kao svog mlađeg brata, Mauro mu je preoteo suprugu s kojom Maxi ima tri sina. Wanda i Maxi razveli su se u prosincu 2013. godine, a ona se već na proljeće 2014. godine udala za Maura Icardija i imaju dvije kćeri.

{instagram}

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:58