PREKIPJELO MU?

Procurila snimka žestokog odgurivanja: Pete Davidson burno reagirao na obožavatelja koji se htio fotografirati

Pri izlasku iz slavne dvorane, poznati je glumac odvojio malo svog vremena i fotografirao se s obožavateljima

Pete Davidson i obožavatelj

 Screenshot/Twitter/

Pete Davidson iznenadio je svoje obožavatelje, ali i jednog navijača njujorškog košarkaškog kluba New York Knicks svojim ponašanjem.

Kako piše NY Post, bivša zvijezda emisije "Saturday Night Live" te ujedno i glumac bio je među brojnim slavnim osobama u Madison Square Gardenu koji su gledali utakmicu Knicksa protiv Cleveland Cavaliersa. Pri izlasku iz slavne dvorane, Davidson je odvojio malo svog vremena za fotografiranje s navijačima.

image

Pete Davidson

/Universal/everett/profimedia

Dok se to događalo, muškarac u ružičastoj polo majici i Knicks šilterici šuljao se iza Davidsona dok je slavni komičar komunicirao s drugim obožavateljima.

Jedan video, koji je objavio korisnik Twittera “@ImClique_”, prikazuje spomenutog čovjeka u ružičastoj majici kako grli Davidsona i ponaša se prema njemu kao prema bliskom prijatelju.

Doduše, 29-godišnji Davidson to nije prihvatio olako te je odgurnuo napornog obožavatelja, očito inzistirajući na tome da se povuče.

image

Pete Davidson i Jon Stewart na utakmici

Elsa/Getty Images Via Afp

Nadalje, izmijenili su nekoliko riječi, navijač je otišao svojim putem, a Davidson se nakon burne reakcije nastavio fotografirati s obožavateljima. Tijekom utakmice, Davidson je sjedio s kolegom komičarem Jonom Stewartom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:40