NOVI FILM

Procurile fotografije sa seta! Pogledajte kako izgleda Joaquin Phoenix u ulozi Napoleona

Slavni oskarovac glumit će francuskog vojskovođu i cara Napoleona Bonapartea u novom filmu ‘Kitbag‘ Ridleyja Scotta

Joaquin Phoenix

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumac Joaquin Phoenix još je jednom dokazao da je majstor svog zanata.

Slavni oskarovac glumit će francuskog vojskovođu i cara Napoleona Bonapartea u novom filmu 'Kitbag' Ridleyja Scotta. To je također prvi put da se Phoenix ponovno ujedinio s redateljem Scottom otkako je glumio u 'Gladijatoru' 2000. godine.

Sada su objavljene prve fotografije sa seta koje prikazuju glumca u punom vojnom odijelu kao francuskog cara, uključujući i njegov poznati dvorogi šešir. Uz to, zbog čistog lica, oprašta se i od brade koja ga karakterizira posljednjih godina. Snimanje je počelo u Velikoj Britaniji krajem prošlog mjeseca.

Film Ridleya Scotta ispričat će priču o usponu i padu Napoleona, kao jednog od francuskih vojnih ljudi s najvećim podjelama. Osim toga, istražit će njegovu nestabilnu romansu s Joséphine i učinke koje je imala na njegov život.

Prvobitno se glumica Jodie Comer trebala pridružiti Joaquinu Phoenixu kao Napoleonova žena. Međutim, moralase povući pa je naknadno objavljeno da će je zamijeniti glumica Vanessa Kirby.

Govoreći o filmu, redatelj je rekao: 'Napoleon je čovjek kojim sam oduvijek bio fasciniran. Izašao je niotkuda da vlada svime, ali cijelo vrijeme je vodio romantični rat sa svojom preljubničkom suprugom Josephine. Osvojio je svijet kako bi pokušao pridobiti njezinu ljubav, a kada nije mogao, osvojio ga je kako bi je uništio. Nijedan glumac nikada nije mogao utjeloviti Napoleona kao Joaquin'.

Sudeći po setu filma, očito je da će to biti velika produkcija i da će možda biti potencijalni kandidat za nagrade nakon što sleti na Apple TV Plus 2023. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:51