INTERNET NA APARATIMA

Procurile glasine da poznati voditelj priprema senzaciju za posljednju emisiju: Okupljaju se nakon osam godina?!

One Direction je bio aktivan od 2010. do 2016. te je u tom periodu diljem svijeta prodao 70 milijuna ploča i uživao nevjerojatnu popularnost

Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles i Liam Payne

 Oscar Gonzalez/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Kruže glasine da bi nekoć popularna pop grupa One Direction mogla zasvirati i zapjevati u posljednjoj emisiji američkog talk showa The Late Late Show koji vodi britanski voditelj James Corden.

Posljednja epizoda The Late Late Showa koju će voditi Corden emitirat će se 27. travnja, a ako se One Direction za tu priliku ponovno okupi, bit će im to prvi zajednički nastup u osam godina.

Podsjetimo, One Direction je oformljen 2010. godine, a činili su ga Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan i Zayn Malik. Grupa je postala popularna zahvaljujući nastupu u reality emisiji The X Factor, a u svojoj je karijeri izdala pet albuma - Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) i Made in the A.M. (2015).

Malik je iz One Directiona izašao u ožujku 2015. godine, a grupa je nakon njegovog odlaska izdala album Made in the A.M. (2015). Ubrzo zatim, početkom 2016., One Direction je objavio da će uzeti pauzu i ona traje već osam godina.

Grupa je tijekom karijere prodala 70 milijuna ploča, a procjenjuje se da je samo 2013. zaradila 75 milijuna dolara. One Direction je tijekom svoje karijere osvojio gotovo 200 nagrada.

Poznati tračerski medij DeuxMoi prvi je plasirao informaciju da bi One Direction mogao nastupiti kod Cordena. Internetski su detektivi potom ustvrdili da ni jedan od bivših članova benda tada nema bukirane gaže te da bi u teoriji mogao odraditi još jedan nastup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:49