MA SAMO OPUŠTENO

Procurile nove fotografije Toma Cruisea, fanovi frapirani, oglasili se i stručnjaci: ‘E pa ta koža...‘

Tom Cruise uživao je na španjolskoj plaži, a fanovi su primijetili nabranu kožu na njegovu trbuhu

Tom Cruise

 Cinzia Camela/Zuma Press/Profimedia/Cinzia Camela/zuma Press/profimedia

Slavni glumac Tom Cruise (61) glumio je u sedam "Nemogućih misija" i u dva "Top Guna" te je na svakom snimanju izvodio vratolomije. Nedavno snimljene fotografije pokazuju kako njegova građa nije ista kao onih hollywoodskih glumaca u istoj dobi.

Obožavatelji su brzo reagirali na slike oca troje djece na španjolskoj plaži i primijetili da je njegov torzo, iako definiran, izgledao kao da je "opušten". Neki su sugerirali da opuštena koža ukazuje na to da je bio na estetskoj operaciji poput ugradnje implantata ili čak liposukcije. Mnogi su ga i uspoređivali s vršnjacima kao što su Brad Pitt (60) i Benjamin Bratt (60), koji imaju sličnu tjelesnu građu, ali bez ‘opuštenosti‘.

Plastični kirurzi i stručnjaci za vježbanje govorili su o potencijalnim razlozima takvog izgleda poznatog glumca za Daily Mail. Opuštena koža mogla bi biti posljedica liposukcije, smatra dr. David Hill, plastični kirurg iz Chicaga.

Liposukcija je postupak koji uključuje isisavanje malih dijelova masnog tkiva na dijelovima tijela gdje se nakupljaju naslage, kao što su stražnjica, bokovi, bedra i trbuh.

"Obično ako s vremenom smršavite prirodnim putem, manje će vam biti zaostale kože jer je to postupno", rekao je doktor Hill, pa dodao da kod liposukcije koža nema vremena za stezanje.

"Ne vidim nikakve znakove nepravilnih kontura na njegovom tijelu koji bi upućivali na lošu liposukciju, ali postoji pojačana definicija mišića, što je odraz njegovih ranijih fotografija dok je bio mlađi. Ako su to učinili, dobro su to učinili", dodao je.

image

Tom Cruise

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Doktor Howard Sobel, kozmetički dermatološki kirurg u bolnici Lenox Hill u New Yorku, međutim, rekao je da nije moguće sa sigurnošću reći je li Cruise bio na liposukciji ili nije. Opuštena koža koju vidimo na slikama, kaže on, samo je prirodni znak starenja.

"Od bilo kojeg 61-godišnjeg muškarca se očekuje da ima opuštenu kožu, jer kako starimo, gubimo tu elastičnost naše kože", objasnio je.

"Područje prsa i područje ispod prsa, koža oko rebara i trbuha vrlo često prva gubi elastičnost, pogotovo kod muškaraca", objasnio je. Dodaje da je opuštena koža komplikacija koja se obično viđa samo kod pacijenata koji imaju puno masti za izgubiti, što nije slučaj s Tomom Cruiseom.

Cruise uvijek je činio sve što je mogao kako bi održao zdrav način života i zdravu tjelesnu građu, a ranije je otkrio koje sve fizičke aktivnosti koristi za održavanje izgleda.

"Vožnja kajaka, speleologija, mačevanje, traka za trčanje, utezi, penjanje po stijenama, planinarenje, trčanje... radim toliko različitih aktivnosti", rekao je za Men‘s Health.

Slijedi petodnevni plan vježbanja koji uključuje tri dana treninga s utezima i kardio vježbe, kao i dva dana aktivnosti na otvorenom poput mačevanja ili planinarenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 21:20