‘ŠTO JE OVO?!‘

Procurile poruke o Kardashianki: Nakon debakla s Kourtney, reality zvijezdu ostavila cura

Nakon što su procurile njegove poruke o bivšoj partnerici, Scott Disick našao se u novom problemu...
Scott Disick i Amelia Hamlin
 Bens/Wagner Az/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Reality zvijezda Scott Disick i njegova djevojka Amelia Hamlin odlučili su "uzeti pauzu" nakon što su procurile poruke u kojima Scott na podrugljiv način govori o svojoj bivšoj partnerici Kourtney Kardashian.

38-godišnjak je, naime, slao poruke njezinu bivšem dečku Younesu Bendjimi u kojima je komentirao Kourtney i njezina sadašnjeg dečka, bubnjara Travisa Barckera. "Je li ova ženska u redu!???? Brate, što bi ovo trebalo biti? Usred Italije?", upitao je Scott Younesa u poruci, uz koju mu je poslao i fotografiju na kojoj se Kourtney i Travis strastveno ljube.

Te se poruke očito nisu svidjele ni njegovoj 20-godišnjoj djevojci Ameliji Hamlin, a izvori bliski paru navode da trenutno prolaze kroz tešku fazu.

image
Bens/Wagner Az/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Razlog tome djelomično je u cijeloj toj drami s Kourtney, ali i u Scottu koji je jednostavno Scott. Njihov prekid nije konačan, ali Amelia nije sretna u toj vezi", otkrio je izvor, piše Daily Mail. Mlada manekenka je "jako razočarana" Scottom i odlučili su da im treba odmor jedno od drugog. Trenutno pokušavaju shvatiti je li došlo vrijeme da svatko od njih krene dalje svojim putem.

Drugi izvor otkriva da je Scott nezadovoljan svojom reakcijom. "Imao je trenutak slabosti i tražio je nekoga s kim će se moći poistovjetiti, tko će razumjeti njegove osjećaje. No istog je trena požalio što je Younesu poslao tu poruku. Scott se i dalje nije pomirio s Kourtneynom novom ljubavnom vezom. Želi da ona bude sretna, ali iza zatvorenih vrata, zauvijek će žaliti što njihov odnos nije uspio", otkriva izvor, piše E news.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:55