EKSPLICITNE PORUKE

Procurili detalji pikantne afere bivše nogometne zvijezde: ‘Nije zadovoljio moje zahtjeve, premalen je‘

Owen je Rebecci rekao da mu pošalje obnažene fotografije i da ‘ništa ne prepusti mašti‘...

Michael Owen

 Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Poznati nogometaš Michael Owen (42) poslao je stotine poruka bivšoj stanarki Big Brother kuće, Rebecci Jane (37), od kojih su neke vrlo eksplicitne.

Naime, tražio je od reality zvijezde da mu pošalje 20 svojih slika u toplesu kako bi ih on mogao ocijeniti, prenosi Mirror.

Owen je Rebecci rekao da mu pošalje obnažene fotografije i da 'ništa ne prepusti mašti', te joj je priznao da je jednu njezinu sliku pogledao čak 65 puta. Predložio joj je da se nađu na utrkama konja te joj je kazao da ga je zaintrigirala njezina tjelesna građa i pitao jesu li njezine grudi prave.

Dvojac je razmijenio nekoliko poruka, a prijatelj je rekao da je Rebecca, inače diplomirana pravnica i odvjetnička vježbenica, bila oduševljena što ju je kontaktirao njezin junak iz djetinjstva. Ali, tema razgovora je ubrzo postao seks, a sve se intenziviralo tijekom travnja.

Kad je zamolio Rebeccu za još fotografija, navodno joj je rekao: 'Hajde, pošalji ih. Putovanje do Londona je jako dugo i dosadno pa moram nešto učiniti... Ne prepusti ništa mašti, a ja ću ti reći jesu li prikladne za društvene mreže, nadam se da nijedna nije prikladna.'

Molio je za još te dodao: 'Sigurno imaš spremljenih slika. Mislio sam da ću ih dobiti desetak. Nema smisla sada odustati. Nije loše. Izvrsno! Ovo definitivno nije prikladno za društvene mreže. Pošalji mi ih jedno dvadesetak.' Zatim mu je Rebecca poslala fotografiju sebe u kadi, nakon što joj je rekao da sjedi u dnevnom boravku s obitelji.

image

Michael Owen

Peter Kohalmi/AFP

Michal je Rebecci rekao da zapravo nije oženjen i da je to laž. 'Rekao je da je to brak iz interesa, koji postoji samo zato da bi se njihov posao s trkaćim konjima nastavio', rekla je, dodavši: 'Ali ja sam ga odbila upoznati. Da budem iskrena, nije zadovoljio moje kriterije vezane uz visinu, premalen je'.

Owen je nakon nogometa postao uzgajivač trkaćih konja, a u drugoj poruci pozvao je Rebeccu da se nađe s njim na utrkama u travnju, rekavši: 'Koliko si udaljena od Doncastera? Dolazim za nekoliko tjedana na nekoliko dana, pa se možemo tada naći.'

Inače, Owen je oženio ljubav iz djetinjstva, Louise Bonsall, u lipnju 2005. godine, a Rebeccu je počeo pratiti na Twitteru 18. ožujka. Ona je sudjelovala u Big Brotheru 2017. godine, vodila je detektivsku agenciju za otkrivanje nevjernih partnera i redoviti je gost ITV-jeve emisije 'This Morning'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 06:00