DEFINIRALI SU ODNOSE

PROCURILI PRAVI RAZLOZI SVAĐE ZVIJEZDA POPULARNOG FILMSKOG SERIJALA Budućnost franšize visi u zraku, nije sigurno tko će glumiti sljedećem filmu

Vin Diesel i Dwayne Johnson
 Profimedia, Film Stills

Glumačka zvijezda Dwayne "The Rock" Johnson (45) potvrdio je u razgovoru za časopis Rolling Stone da on i Vin Diesel (50) tijekom rada na filmu "The Fate of the Furious" nisu snimili niti jednu zajedničku scenu, piše BBC.

Jedna jedina scena u filmu u kojoj se pojavljuju zajedno izvedena je uz pomoć vrlo precizne montaže.

Johnson je rekao da nije siguran hoće li on i Diesel surađivati na devetom filmu iz franšize "Brzi i žestoki" te je za časopis otkrio kako i zašto su se glumci posvađali tijekom snimanja posljednjeg filma iz franšize.

"(Vin Diesel) i ja samo imali nekoliko rasprava, uključujući i jednu važnu licem u lice u mojoj prikolici", rekao je Johnson. "Tada sam shvatio da se naša poimanja suradnje i snimanja filma razlikuju. Trebalo mi je nešto vremena, međutim zahvalan sam zbog te spoznaje. Bez obzira na to hoćemo li ponovno raditi zajedno."

Johnson je tijekom posljednjeg tjedna snimanja objavio poruku na Instagramu u kojoj se odrekao kolege s kojim je radio na filmu jer se "nije ponašao poput pravog muškarca i profesionalca".

Kasnije se ispostavilo da je referirao na Diesela.

Kada su ga iz Rolling Stonea pitali hoće li glumiti u sljedećem nastavku franšize "Brzi i žestoki", Johnson je rekao da nije siguran. "Želim mu sve najbolje, ne želim da mu se išta loše dogoditi, upravo zbog jasnih odnosa koje imamo. Zapravo, možete izbrisati ovo s "ičim lošim". Ostavimo to na jasnim odnosima."

Prema Dieselovim najavama u Varietyju, filmovi koji će se temeljiti na likovima i radnji iz franšize "Brzi i žestoki" već se pripremaju, a film "Hobbs i Shaw" koji se temelji na likovima koje tumače Johnson i britanski glumac Jason Statham trebao bi izaći na ljeto 2019. godine.

Ta je najava naljutila glumca Tyresea Gibsona koji je optužio Johnsona da time usporava izlazak devetog filma iz franšize "Brzi i žestoki".

Johnson je također rekao da još uvijek nema planova kandidirati se za predsjednika SAD-a, ali da se sastaje s političarima kako bi učio o tom svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:17