NEOČEKIVANI ZAOKRET

Procurio je scenarij za nove epizode Seksa i grada: Carrie baš i ne ide najbolje u životu...

Nove epizode otkrivaju u kakvom su odnosu glavna junakinja i njezina velika ljubav
Sex and the City, And Just Like That...
 Hbo Max

Iako se novi nastavci serije "Sex i Grad" s glavnim junakinjama Sarah Jessicom Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) i Cynthiom Nixon (Mirandom) tek snimaju na ulicama New Yorka i to bez čuvene Kim Catrall (Samanthe), već su poznati detalji radnje s obzirom na to da je u javnost procurio scenarij za novu sezonu koja nosi naslov "And Just Like That".

Prema scenariju, nove epizode otkrivaju u kakvom su odnosu glavna junakinja, Carrie Bradshaw, i njezina velika ljubav, Faca kojeg utjelovljuje Chris Noth.

image
Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon na setu novih epizoda u New Yorku
Dylan Travis/abaca/Abaca Press/Profimedia

Prema napisima američkog Page Sixa, ovaj slavni par s malih ekrana, a koji se vjenčao u prvom filmskom nastavku serije, u novim će epizodama živjeti odvojeno jer se nalaze se usred mučnog razvoda.

Carrie koja se, poput dugogodišnjih prijateljica, u radnji novih epizoda nalazi u pedesetim godinama, u međuvremenu je postala voditeljica podcasta, a s Facom se u brakorazvodnoj parnici bori oko podjele imovine.

image
Kristin Davis kao Charlotte York na snimanju novih epizoda
Diane Cohen/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

U jednoj sceni Carrie večera s prijateljima, Stanfordom, Mirandom i Charlotte, te im kaže da se ne osjeća dobro.

- Snimala sam podcast, prala kosu. Da, nisam jela ni spavala, ali barem sam se dobro osjećala u svom braku. Sad sam samo jedna od supruga o kojima se brinuo? - požalila se Carrie.

image
Sarah Jessica Parker, Christopher Noth 2004. na setu
Iftn/United Archives/Profimedia

Aludirala je, jasno, na Facine prijašnje brakove. On je, naime, prije Carrie bio dvaput u braku. Prvi put s izdavačicom knjiga Barbarom, a drugi s Natashom Naginsky koju je utjelovila glumica Bridget Moynahan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:27