RENAISSANCE

Procurio novi Beyoncein album, i to dva dana prije planiranog izlaska: Već se prodaje u Europi

Album 40-godišnje slavne pjevačice sedmi je studijski album koji je producirala tijekom svoje bogate karijere

Beyonce

 Robyn Beck/Afp/Profimedia

Procurio je Beyoncein novi studijski album ‘Renaissance‘. Dugoiščekivani album, koji je trebao biti objavljen u četvrtak u ponoć, može se pronaći na internetu, a CD-i se već prodaju u Europi, navodi Variety.

Ovo je sedmi studijski album 40-godišnje slavne pjevačice koji je producirala tijekom svoje bogate karijere. Glazbenica je o njemu počela govoriti već prošloga mjeseca, kada je potvrdila da će biti objavljen 29. srpnja. Beyonce je tada otkrila fotografiju covera albuma na kojoj sjedi na staklenom konju.

Također je podijelila sa svojim pratiteljima poruku na Instagramu te rekla da je proces snimanja albuma bio vrlo ugodan.

- Stvaranje albuma omogućilo mi je mjesto za sanjarenje i pronalaženje bijega tijekom ovog strašnog vremena za svijet. Omogućio mi je da se osjećam slobodno i pustolovno u vrijeme kada se malo toga događalo, napisala je.

- Moja je namjera bila stvoriti sigurno mjesto, mjesto bez osuđivanja. Mjesto bez perfekcionizma i pretjeranog razmišljanja. Mjesto za vrištanje, oslobađanje, osjećaj slobode. Bilo je to prekrasno putovanje kroz istraživanje, dodala je.

- Nadam se da ćete pronaći radost u ovoj glazbi i osjećati se jedinstveno, snažno i seksi kakvi i jeste, istaknula je Beyonce.

Novi album sadržava 16 pjesama, a tijekom snimanja Beyonce je surađivala s glazbenicima poput Nilea Rodgersa, Grace Jones i Drakea.

Prva pjesma s albuma ‘Renaissance‘, ‘Break My Soul‘ objavljena je 20. lipnja.

Beyonce je na pjesmi, koja je dobila mnoge pohvale kritičara, radila s nekoliko izvođača, uključujući glazbenicu Big Freddiju i Beyonceina supruga i repera Jay Z-ja.

Popularna pjevačica govorila je da radi na glazbi tijekom intervjua za Harper‘s Bazaar prošloga kolovoza, kada je izjavila da je proces snimanja bio vrlo naporan.

- U studiju sam godinu i pol dana. Nekada mi treba godinu dana da osobno pretražim tisuće zvukova kako bih pronašla pravi, rekla je.

Tada je potvrdila da i dalje voli stvarati glazbu i da je sretna što radi na novom materijalu.

- Nakon 31 godinu osjećam se jednako uzbudljivo kao kada sam imala devet godina. Da, glazba dolazi!, govori Beyonce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:38