KUPIO BI ŠUTNJU

Procurio SMS nevjernog košarkaša ljubavnici: ‘Uzmi tih 75 tisuća, ne želim imati nikakve veze s djetetom‘

Bivši dečko Khloe Kardashian spavao je s osobnom trenericom nakon proslave 30. rođendana i napravio joj dijete koje sad ne želi...

Tristan Thompson

 Ixola/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Igrač Sacramento Kingsa i bivši dečko Khloe Kardashian, čija je košarkaška karijera na zalasku, opet će postati otac. Treća prinova smiješi se košarkašu Tristanu Thompsonu, a ovaj put majka budućeg djeteta je osobna trenerica Maralee Nichols s kojom se spetljao dok je još uvijek bio u vezi s Khloe.

Nakon što je ova afera procurila u javnost, Thompson je poslao 'prijeteću' tekstualnu poruku majci svog trećeg djeteta. U jednoj poruci, koju je ekskluzivno otkrio Radar Online, košarkaš nudi osobnoj trenerici 75 tisuća dolara te joj obećaje da se neće uključivati u djetetov život.

"Znaš kako se osjećam. Moji se osjećaji nisu uopće promijenili i ne želim biti uključen u sve ovo. Osim toga, ako misliš da ćeš zaraditi na toj bebi, potpuno si u krivu. Svjesna si da odlazim u mirovinu nakon ove sezone. Stoga, što se tiče potpore, to će biti onoliko koliko je mjesečno potrebno od nekoga tko je nezaposlen. Ovo je Teksas tako da će alimentacija iznositi samo nekoliko stotina dolara. Zato ti je bolje uzeti ovih 75 tisuća koje ti nudim jer nećeš dobiti ništa više od toga s obzirom na to da imaš dijete s nekim tko je nezaposlen. Sve što ćeš imati je dijete koje si dobila s ocem koji ne želi imati nikakve veze s tim djetetom i nekoliko stotina dolara mjesečno za uzdržavanje", stoji u navodnoj poruci Tristana Thompsona upućenoj Maralee Nichols.

Osobna trenerica, koja bi uskoro trebala roditi, zatrudnjela je u hotelskoj sobi u Houstonu u ožujku ove godine, gdje je spavala s Thompsonom nakon proslave njegova 30. rođendana. U to je vrijeme on još bio u vezi s 37-godišnjom Khloe Kardashian, majkom njegova drugog djeteta, trogodišnje djevojčice True.

image

Khloe Kardashian i Tristan Thompson s kćerkicom True

Wcp,4cnrs/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:03