GLUMICA I MANEKENKA

PROGOVORILA BIVŠA DJEVOJKA PRINCA HARRYJA 'Živjela sam u konstantnom strahu, bila sam frustrirana... Tek nakon prekida otkrila sam što sve mogu'

 
 Profimedia

Bivša djevojka princa Harryja, glumica i manekenka Cressida Bonas, po prvi puta progovorila je o njihovoj vezi i tome kako se osjećala tijekom tog razdoblja.

Bonas i princ bili su u vezi tri godine, a službeno su prekinuli krajem 2014. godine jer se Cressida, prema pisanju medija, nije mogla nositi s pritiskom javnosti.

- Stalno sam strahovala da ću pogriješiti, da nešto neću dobro napraviti, da neću biti savršena… Živjela sam u konstantnom strahu. To me je sve toliko sputavalo u određenim dijelovima života - ispričala je Bonas dodajući da je zbog tog straha odlučila i okončati svoju vezu s Harryjem.

London, UNITED KINGDOM  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - *MUST CALL FOR PRICING* *STRICTLY NO MAIL ONLINE OR ANY OTHER UK WEBSITES* *STRICTLY NOT AVAILABLE FOR ANY SUBSCRIPTION DEALS*

Newly engaged Cressida Bonas cuddles a fluffy dog as shows off her enormous engagement ring to a friend as close ups reveal stunning detail of the ruby and diamond set ring. 

The actress and ex girlfriend of Prince Harry who is set to marry Harry Wentworth Stanley, couldn’t hide her joy as she lunched with a friend at an al fresco cafe in Notting Hill. 

It is rumoured that ex Prince Harry will attend the wedding with wife Meghan Markle.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 468106805, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRIA, GERMANY, RUSSIA, SWITZERLAND, Model Release: no
Profimedia

Također je naglasila da joj se život nakon prekida u potpunosti promijenio.

- Nakon svega ojačala sam kao osoba i sama sebi posložila stvari u glavi o tome što želim u životu. No, mnogo sam naučila iz te veze i ona me potaknula da još više radim na sebi i ostvarenju svojih ciljeva te pomičem vlastite granice jer nikako nisam željela biti sputavana na bilo koji način, objasnila je Bonas.

Ta 31-godišnjakinja koja ovih dana promovira svoju novu seriju "White House Farm", otkrila je kako je dugo strahovala kako će zauvijek biti obilježena kao bivša djevojka princa Harryja, ali da je mnogo radila na sebi i svojoj karijeri.

- U jednom sam trenutku morala raditi malo više i pokazati što sve mogu, pokazati da nisam samo njegova bivša djevojka, rekla je Cressida.

Bonas je sada zaručena za Harryja Wentwortha-Stanleyja, agenta za nekretnine i sina markiza Milforda Havena, koji je vijest o zarukama objavio na Instagramu.

London, UNITED KINGDOM  - *EXCLUSIVE*  - WEB MUST CALL FOR PRICING  - PICTURES TAKEN ON 15/03/2020 -  Prince Harry's ex Cressida Bonas and husband to be Harry Wentworth-Stanley taking a stroll in Notting Hill.

With the threat of Coronavirus (COVID-19) gripping the UK, the couple were spotted out with a friend and for most of the time keeping a little social distance between themselves amidst the fear of the deadly virus.

Also, in keeping with Government policy during these difficult times, Cressida and Harry say their goodbyes to their friend in keeping with the current fashion by elbow bumping.

BACKGRID UK 17 MARCH 2020,Image: 507228697, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no
Profimedia
Cressida Bonas sa zaručnikom

Cressida i Harry Wentworth-Stanley bili su zajedno prije nego što je ona upoznala princa Harryja 2012. godine. Nakon prekida veze s Harryjem, ona i princ ostali su u dobrim odnosima pa je Cressida bila jedna od gošći na njegovom vjenčanju s Meghan Markle.

- Ljudi te stave u određenu ladicu i to je sve što možeš biti. Ne možeš se izvući iz toga. Pogotovo je to tako u Velikoj Britaniji. Neke su ti mogućnosti zauvijek ukinute. Tako su me gledali i nakon što smo prekinuli, zaključila je Cressida, dodajući da je to za nju bilo jako frustrirajuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. siječanj 2023 15:28