FATALNA SOPHIE

Progovorila gitaristica optužena za krah veze slavnog para: ‘Ovo je nemilosrdno i nepošteno‘

Sophie se prošle godine pridružila Machine Gun Kellyju na njegovoj turneji koja je započela u lipnju

Machine Gun Kelly, Megan Fox i Sophie Lloyd

 Profimedia/Instagram Sophie Lloyd

Gitaristica Sophie Lloyd progovorila je o glasinama koje kruže ovih dana, a u kojima je optužuju da je glavni krivac za prekid slavnog para Megan Fox i Machine Gun Kellyja.

26-godišnja glazbenica te je navode nazvala ‘nemilosrdnima‘ i ‘nepoštenima‘, prenio je njezin menadžerski tim.

"Sophie Lloyd je profesionalna, uspješna glazbenica koja je bespotrebno uvučena u ovu medijsku priču na temelju neosnovanih optužbi koje su iznesene na društvenim mrežama. Svaka sugestija da se ikada ponašala neprofesionalno, ili da je zbog toga prekinula svoju vezu, je neistinita. Nepoštovanje je prema njoj kao umjetnici izvještavati na takav način i pisati takve komentare", stoji u službenom priopćenju njezina tima.

Sophie se prošle godine pridružila Machine Gun Kellyju na njegovoj turneji koja je započela u lipnju i završila u listopadu. U vezi je s Christopherom Painterom već više od pet godina, a on ju je podržavao i na njezinim nastupima. Na Valentinovo je na društvenim mrežama podijelila fotografiju sa svojim dečkom te su izgledali zaljubljeno.

Podsjetimo, glasine o prekidu Megan Fox i Machine Gun Kellyja počele su nakon što je poznata glumica na društvenim mrežama objavila fotografiju uz opis u kojemu spominje nevjeru. Nakon toga je obrisala zaručnika s Instagrama, a kasnije je izbrisala cijeli profil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:33