OTVORILA SRCE

PROGOVORILA O GOLEMOM TERETU S KOJIM SE BORI: NAJTEŽI DANI NEDE UKRADEN 'Proživljavam pakao, vlastita majka me ne prepoznaje'

 
 Ivo Ravlić / CROPIX

Neda Ukraden progovorila je o bolesti majke. Majka joj boluje od Alzheimerove bolesti. Nedavno joj je otpjevala pjesmu 'Sretan ti rođendan mama', ali...

''Znala je riječi pjesme, a mene vjerojatno osjeća, ali nikoga ne prepoznaje'', otkrila je pjevačica Kuriru.

''Majka me odavno ne prepoznaje. Bila sam prije nekoliko dana kod nje. Dobro se drži u smislu da može hodati i da jede. Ona tamo ima stručnu pomoć i medicinsku njegu koja joj je potrebna jer nije lako brinuti se o njoj'', kaže tužno Neda.

Instagram

''Gura nekako, ima 92 godine i ono što je divno jest da obožava glazbu. Nevjerojatno je kako žena pjeva. Pjevala sam joj moju pesmu iz 1987. godine „Sretan ti rođendan, mama“, i ona je pjevala sa mnom, zna riječi'', kazala je Neda.

Slavna pjevačica kaže kako dugo vremena nije željela prihvatiti činjenicu da joj je majka bolesna.

''Moja kćerka Jelena i ja tog dana smo se nekoliko puta vraćale kod nje u dom. Danima sam neprestano plakala i krivila sebe, a onda sam shvatila da je tamo ipak najbolje za nju i da ja nisam stručna da se brinem o tako teškom bolesniku. Ona se razboljela prije osam godina, ali to je kod nje brzo napredovalo. Preko noći se žena promijenila. Sreća, kupujemo neke tablete koje su uspjele usporiti razvoj bolesti'', kroz plač je rekla novinarima Neda.

''Ona je bila vrsna žena, dobra domaćica, nema što nije znala da napraviti, cijeli život smo živjele zajedno. Nedostaje mi to vrijeme. Stalno mislim kako bi ona bila sada ponosna i na mene i na praunuke. Plašim se za nju jer ljudi koji pate od te bolesti s vremenom zaborave i hodati i jesti'', kazala je Neda Ukraden za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2022 11:10