OTKRIVENA TAJNA

Progovorila ‘starija žena‘ s kojom je princ Harry izgubio nevinost: ‘Sve je trajalo pet minuta...‘

Sasha Walpole je nepune tri godine starija od Harryja, udata je, ima dvoje djece i vozi rovokopač
 Lma/Bauer Griffin/Profimedia/Lma/bauer Griffin/profimedia

Kada je britanski princ Harry, među brojnim pričama koje je ispričao u biografiji "Spare", otkrio i detalje o svojem prvom seksualnom iskustvu, onom sa starijom ženom, britanski mediji počeli su nagađati tko bi ta tajanstvena žena mogla biti. Među potencijalnim "uzimačicama nevinosti" 16-godišnjeg princa našla se i Liz Hurley, a spominjale su se i još neke poznate žene.

Sada se otkrilo da je prva seksualna partnerica princa Harryja nepoznata cura iz naroda, Sasha Walpole (40) te da je od njega starija nepune tri godine. Preciznije, seks s tri godine mlađim princom dogodio se dan prije njezina 19. rođendana.

Ona je danas udata, ima djecu i za život zarađuje upravljajući industrijskim rovokopačem. Živi mirno u engleskoj provinciji.

Princa je dugo poznavala. Naime, Sasha je dvije i pol godine, od 1999. do 2001. radila kako pomoćna konjušarka u stajama princa Charlesa na njegovu imanju Highgrove House u Gloucestershireu.

Walpole, koja potiče iz radničke obitelji, školu je napustila kao 15-godišnjakinja jer je željela raditi s konjima koji su njezina velika strast. Toliko je obožavala konje da su roditelji nekako uspjeli uštedjeti novac i kupiti joj poprilično zločestog zelenka kojeg je nazvala Beano i koji je bio smješten u preuređenom kamionu.

Prinčevi su često boravili na imanju, igrali polo i zabavljali se. Radeći u Highgroveu, Sasha je upoznala i princa Williama, no s Harryjem se doista sprijateljila, te su često provodili vrijeme s društvom, često i u pubovima u okolici. A i njezin Beano jako je pomogao zbližavanju princa i konjušarke, jer je taj konj nezgodna karaktera koji pojede sve što vidi, bio izvor sjajnih anegdota.

Ona je, 21. kolovoza 2001. godine, kada više nije radila na imanju, pozvala princa u pub "Vine Tree" na proslavu svojeg rođendana. Harry je došao. Sasha je za britanske medije ispričala kako nije ona zavela i iskoristila princa. Rekla je kako ju je u jednom trenutku princ pozvao van "da zapale jednu". A onda su "prešli na stvar" na polju iza puba, onako kako je to princ opisao u svojoj knjizi.

- Počeo me ljubiti. Bilo je strastveno, intenzivno. Oboje smo znali kuda to vodi. Brzo smo završili na podu - opisala je - Bilo je brzo, vatreno, između dvoje prijatelja... Bilo je vruće, jer to nismo trebali napraviti. Za mene on nije bio princ Harry, nego Harry, moj prijatelj. Stvari su malo izmakle kontroli. Osjećala sam se zločesto u smislu da se to nije smjelo dogoditi. Sve je trajalo pet minuta, sve skupa od izlaska iz puba, petnaestak.

image

Harry je priču o gubitku nevinosti ispričao u knjizi Spare

Khaled Desouki/Afp

Rekla je također da nije znala da je to Harryju prvi put te da je doista, kao što on piše u knjizi, nakon svega pljesnula princa po stražnjici. Objasnila je kako je to bila lascivna šala, s obzirom na to da je radila s konjima i bilo je smiješno.

Nakon Highgrowea, Sasha se zaposlila u tvornici pozamenterije na nekoliko mjeseci. Naime, bila se prijavila za posao u stajama sultana od Bruneja u okolici Londona, no tada je izbijanje epidemije slinavke i šapa prekinulo taj njezin san te se konjima bavila samo iz hobija. Te iste 2001. godine upoznala je profesionalnog vozača utrka Iana. Par se vjenčao tek 2016. godine i imaju kćeri od pet i tri godine.

Zašto je Walpole odlučila izaći u javnost, mnogima nije jasno - traži svojih 15 minuta slave, zaradu, tko zna što. Ona je za DailyMail rekla da joj je zasmetalo to što je Harry priču iznio u knjizi, iako nju nije imenovao. Smatra da je to ipak mogao prešutjeti. Ona je više od dva desetljeća čuvala tajnu, kao i njezina majka i sestra koje su znale što se dogodilo. Rekla je da je prije iznošenja sjećanja na seks s Harryjem razgovarala i sa suprugom i njemu je sve to bilo zabavno i smiješno, te nije imao ništa protiv toga da svi doznaju tko je žena koja je princu bila prva.

Za The Mirror kazala je kako, odmah nakon što pročula pričica o gubitku nevinosti iz "Sparea", njezin telefon nije prestajao zvoniti i počele su joj dolaziti poruke s pitanjima poput: "Nisi li se ti ono družila s Harryjem?" i "Jesi ti ona s Harryjem iza puba‘". Rekla je da je odlučila sama preuzeti kontrolu nad pričom i reći što ima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 02:47