IZBAČENI OTAC

Pronađen Ozzy Osbourne! 'Besciljno je šetao s psom u naručju, djeluje rastreseno...'

 Gareth Cattermole/Getty Images / Gareth Cattermole/Getty Images

Premda im je brak dosad bio prepun prekida i skandala, mediji su ipak ozbiljno shvatili činjenicu da je Sharon izbacila Ozzyja Osbournea iz kuće nakon što ga je uhvatila in flagranti s frizerkom.

Ozzy to očito nije dobro primio te mu se izgubio svaki trag. U ponedjeljak su američki i britanski mediji prenosili da je obitelj očajna te da su Ozzyjeva djeca čak kontaktirala i frizerku Michelle Pughda da vide je li kod nje.

Na svu sreću - Ozzy je živ i zdrav!

Kako piše Page Six, viđen je u šetnji Los Angelesom jučer kasnije poslijepodne, s psom u naručju. Kosa mu je bila prilično razbarušena i unatoč glasinama o razvodu, još uvijek je na ruci imao vjenčani prsten.

Osbourneova djeca silno se brinu zbog stava njihove majke koja je odlučna da Ozzyja više ne pušta blizu. Britanski mediji su u nedjelju pisali o svađi koja je navodno izbila između supružnika Osbourne, nakon što je Ozzy uhvaćen u aferi s 45-godišnjom Michelle. Nakon što ga je supruga izbacila iz kuće, kratko je odsjeo u jednom hotelu no tamo se nije dugo zadržao. Sa sobom je imao kreditne kartice i nešto novca u gotovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:52