PITT U PROBLEMU

Propada dogovor oko skrbništva nad djecom: ‘Angelina je podivljala od bijesa kada je to vidjela!‘

Točno oko godišnjice propalog braka glumac je novu djevojku odveo na imanje na kojem se 2014. godine oženio kolegicom
Brad Pitt i Angelina Jolie
 Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto

Iako su se razišli još 2016. godine, odnosi između Brada Pitta i Angeline Jolie i dalje su napeti. Situacija se, piše Daily Mail, u posljednje vrijeme pogoršala do te mjere da su bivši supružnici naprasno prekinuli obiteljsku terapiju uoči suđenja za skrbništvo nad njihovo šestero djece koje je zakazano za sljedeći mjesec.

UsWeekly tvrdi kako se Pitt i Jolie opet žestoko prepiru oko raspodjele vremena koje svatko ponaosob treba provoditi s Paxom (16), Zaharom (15), Shiloh (14) te 12-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne. Najstarijem sinu, 19-godišnjem Maddoxu, dopušteno je da sam bira s kim želi biti u kontaktu, a on, šuška se, već neko vrijeme ne želi ni čuti ni vidjeti oca.

Brad želi polovično fizičko i pravno skrbništvo nad djecom, ali Angelina nije željela prihvatiti njegove uvjete. Glumica odbija razgovarati o sporazumu oko skrbništva sve dok se kao matična baza za djecu navodi Los Angeles. Naime, mlađa ondje pohađaju školu, čemu se Jolie oduvijek protivila. Osim toga, zvijezda filma "Zlurada" navodno se s djecom želi preseliti u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Podsjetimo, par se vjenčao 2014. na imanju Château Miraval u Provansi. Brad je nedavno ondje bio s novom djevojkom, njemačkom manekenkom Nicole Poturalski (27), zbog čega je Angelina navodno poludjela od bijesa. Spomenuto imanje, uključujući i dvorac te vinograd, Pitt i Jolie kupili su 2011. godine za 60 milijuna dolara.

- Znao je što radi - točno oko godišnjice braka s bivšom suprugom novu djevojku Nicole odveo je na Château Miraval... Jednostavno ga nije briga hoće li Angelina podivljati, ali za očekivati je da hoće - rekao je izvor blizak slavnom glumcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:33