SVE NAOPAKO

Propast moćnog zvjezdanog para: Njemu prijeti otkaz zbog ljigavih poruka, a ona je pred bankrotom!

Geri Halliwell osnovala je ‘Wonderful Productions Limited‘ 1997., na vrhuncu slave benda ‘Spice Girls‘

Christian Horner, Geri Halliwell i George Clooney

 Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Geri Halliwell ostala je lakša za 150.000 funti zbog novog udarca na njezinog muža, bivšeg britanskog vozača utrka i voditelja tima Red Bull Formule 1, Christiana Hornera. Iako je 2023. imala dobit veću od 152.000 funti za svoj glavni posao, "Wonderful Productions Limited", ali i gubitak od 77.994 funti, godinu prije uživala je u 762.240 funti od svoje tvrtke, prenosi Daily Mail.

"Falcon Queen Limited", njezina druga tvrtka, također bilježi gubitke, 75.521 funtu, te je u minusu od 276.000 funti. Iako nema naznaka trenutnih financijskih problema jer "Wonderful Productions Limited" ima rezerve od gotovo 1,38 milijuna funti, pad nije mogao doći u gore vrijeme za Geri.

image

Geri Halliwell-Horner i Christian Horner

James Warren/Imago Stock&people/Profimedia/James Warren/imago Stock&people/profimedia

Njezin suprug Christian trenutno je pod istragom zbog tvrdnji da je slao "seksualno sugestivne" poruke zaposlenici u svom Red Bull F1 timu. Iako on poriče sve optužbe, nizozemski list De Telegraph tvrdi da je vidio poruke te da su one bile "seksualno orijentirane" i to tijekom duljeg vremenskog perioda.

image

Geri Halliwell-Horner i Christian Horner

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Poruke su spremljene kao dokaz vanjskom odvjetniku koji je vodio istragu nakon što se zaposlenica žalila na Christiana. Nizozemski je list izvijestio i da su Christianovi odvjetnici pokušali postići nagodbu, ali da je menadžment Red Bulla bio svjestan ponude.

image

Geri Halliwell-Horner i Christian Horner

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, Geri je "Wonderful Productions Limited" osnovala 1997., na vrhuncu slave benda "Spice Girls". Još 2020. Geri je sebi isplatila više od milijun funti od tvrtke, a 2019. vrijedila je tri milijuna funti. U svibnju 2021. osniva tvrtku "Falcon Queen Productions" za pružanje "aktivnosti poslovne podrške". Ona je jedina direktorica i jedina zaposlenica, a kontrolira je preko tvrtke "Wonderful Productions", koja posjeduje sve dionice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:04