NE DAJU JOJ MIRA

Proširila se priča da je Reese Witherspoon u vezi s Kevinom Costnerom, glumica se ekspresno oglasila

Ljubavni život glumice u središtu je pozornosti otkako je objavila da se razvodi od Jima Totha

Reese Witherspoon

 Supplied By Lmk/Imago Stock&people/Profimedia/Supplied By Lmk/imago Stock&people/profimedia

Reese Witherspoon i Kevin Costner nisu par unatoč glasinama koje kruže društvenim mrežama o potencijalnoj novoj romansi na holivudskoj sceni, potvrdio je Page Six.

"Ova je priča potpuno izmišljena i nije istinita", kazao je predstavnik glumice koja je očito po kratkom postupku odlučila prekinuti takve priče. Nagađanja o tome da su dvoje glumaca u ljubavnoj vezi počela su kružiti u srijedu, a obožavatelji su se pitali je li istina da su 68-godišnja zvijezda serije "Yellowstone" i 47-godišnja Witherspoon našli utjehu jedno u drugome nakon razvoda. Dio ih je bio sumnjičav, no dobar dio ljudi bio je oduševljen takvom pomisli.

image

Kevin Costner i Christine Baumgartner

Admedia/Sipa Press/Profimedia/Admedia/sipa Press/profimedia

Glasine o ljubavnom životu zvijezde serije "Sweet Home Alabama" u središtu su pozornosti obožavatelja otkako je objavila da se razvodi od Jima Totha nakon 12 godina braka. Oscarom nagrađena glumica otkrila je u ožujku da su unatoč razvodu, uživali u puno prekrasnih godina zajedno te da idu naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem za sve što su zajedno stvorili.

Zahtjev za razvod od bivšeg agenta za talente službeno je podnijela otprilike tjedan dana kasnije. Roditelji su 11-godišnjeg sina Tennesseeja, a Witherspoon je i mama kćeri Ave (24) i sina Deacona (20) koje je dobila u braku s glumcem Ryanom Phillippeom. Trebalo je samo mjesec dana pa da počnu kolati priče kako se Witherspoon viđa s Tomom Bradyjem nakon njegova razvoda od Gisele Bündchen, ali oboje su potvrdili da se čak nikada nisu ni upoznali.

Costner je u međuvremenu u rujnu okončao svoju brutalnu brakorazvodnu bitku s bivšom suprugom Christine Baumgartner. Nakon četiri mjeseca borbe, zvijezda "Polja snova" pristao je dizajnerici torbica (49) platiti više novca nego što je nalagao njihov predbračni brak.

"Kevin i Christine Costner došli su do prijateljskog i međusobno dogovorenog rješenja svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak", objavili su njihovi predstavnici u zajedničkoj izjavi za Page Six u to vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 03:31