PONOVNO OKUPLJANJE

Prošle su 24 godine od ‘Ljubavi iz snova‘, a zvijezda 90-ih danas tvrdi: ‘Radila bih bilo što s Brendanom‘

Romantična komedija izašla je 1999. godine, a glavne uloge tumače Fraser, Silverstone, Christopher Walken, Sissy Spacek i Dave Foley

Alicia Silverstone i Brendan Fraser

 Nz/Afp/Profimedia/Nz/afp/profimedia

Prošle su 24 godine otkako je film "Blast From the Past", odnosno, "Ljubav iz snova" stigao u kina, a zvijezda Alicia Silverstone spremna je za nastavak s oskarovcem Brendanom Fraserom, piše Variety.

Tijekom panela ponovnog okupljanja postave "Cluelessa" na "‘90s Conu", konvenciji koja je okupila zvijezde devedesetih, glumica je odgovorila na pitanje obožavatelja koji ju je upitao bi li ikada ponovno glumila u potencijalnom nastavku spomenutog filma.

- S Brendanom? Radila bih bilo što s Brendanom. Bilo je vrlo zabavno - rekla je Silverstone tijekom nedjeljne tribine u Hartfordu.

image

Alicia Silverstone i Brendan Fraser

Rights Managed/Mary Evans Picture Library/Profimedia/Rights Managed/mary Evans Picture Library/profimedia

- Upravo sam vidjela Brendana nakon što je osvojio Oscara i tako je sladak. U svom je govoru govorio o tome kako svi prolazimo kroz ovo stvarno teško razdoblje i kako usprkos tome moramo rasti i boriti se. Dio je života da se borimo, rekao je, a onda pogledajte kroz što je on prošao! - prepričala je Silverstone.

Romantična komedija izašla je 1999. godine, a glavne uloge tumače Fraser, Silverstone, Christopher Walken, Sissy Spacek i Dave Foley. Fokusira se na 35-godišnjaka, Frasera, koji je cijeli život proveo živeći u skloništu koje je izgradio njegov otac, a kojeg tumači slavni Walken. Dok izlazi u moderni svijet, upoznaje Evu, mlađahnu Silverstone, koja mu otvara oči potpuno novog života, izvan podzemnog atomskog skloništa.

image

Alicia Silverstone

Amy Sussman/Getty Images/Profimedia/Amy Sussman/getty Images/profimedia

Silverstone je prisustvovala Vanity Fair zabavi nakon dodjele Oscara 12. ožujka, baš kao i Fraser, koji je ranije te večeri osvojio Oscara za svoju ulogu u filmu "Kit" Darrena Aronofskog. U filmu je glumio Charlieja, 300 kilograma teškog učitelja engleskog koji pokušava spasiti vezu sa svojom otuđenom kćeri, koju tumači Sadie Sink.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:06