ZABRANJENA LJUBAV

PROŠLO JE 20 GODINA OD SMRTI LADY DI, A ŠUŠKANJA I DALJE TRAJU Tko je zapravo otac princu Harryju? Bivši ljubavnik Diane prekinuo šutnju

 youtube screenshot

Bivši tajni ljubavnik princeze Diane u emisiji Sunday Night australskog Kanala 7 otvorio je dušu na temu nikad prežaljene 'Kraljice srca' - piše Daily Mail.

Nakon duge medijske šutnje, James Hewitt odlučio je progovoriti o kontroverznoj vezi koju je s Lady Di održavao kasnih 80-ih.

U intervju uoči 20. obljetnice njezine tragične pogibije, bivši igrač pola izjasnio se kako, unatoč svim nagađanjima, on nije otac danas 32-godišnjeg princa Harryja.

Prince Harry at the Military Drumhead Service on Horse Guards Parade in London, ahead of the unveiling of a national memorial honouring the Armed Forces and civilians who served their country during the Gulf War and conflicts in Iraq and Afghanistan., Image: 324503857, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Australska voditeljica Melissa Doyle jasno ga je upitala 'Jeste li vi Harryjev otac', na što je Hewitt odriješio odgovorio 'Ne, nisam'.

- To su tračevi koji prodaju novine već desetljećima. Vjerujem da je njemu najgore – rekao je Hewitt, misleći na Harryja.

Dianin butler Paul Burrell koji je znao sve njezine tajne, a javnost ga je osuđivala zbog knjiga koje je objavio nakon njezine smrti, svojevremeno je izjavio da je 'nemoguće da je James Hewitt Harryjev otac s obzirom na to da su se James i Diana upoznali kad je Harry već bio maleni dječak'.

Princeza je ljubavnika upoznala davne 1986. kad ga je zaposlila kao osobnog konjičkog instruktora, a njihova tajna veza odvijala se u isto vrijeme kad su kolale glasine o vezi princa Charlesa i Camille Parker Bowles.

D 70426-72  Princess Diana.   . ARCHIVE:  The late British royal HRH Diana, Princess of Wales (1961-1997), pictured stroking a horse on a visit to Hungary, 05/1990., Image: 220579926, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress
Profimedia, TEMP Camerapress

- Diana je jednostavno posebno zračila – rekao je Hewitt prisjećajući se trenutaka kad se zaljubio u princezu.

- Želio sam ju sakriti od tih reflektora slave. Znate, to su oni trenuci ljubavi kad se jednostavno ne možete zasititi jedno drugoga, a nemoguće je ostvariti da se viđate koliko biste željeli.

Hewitt je novinarki ispričao kako su zajedničko vrijeme pokušavali provoditi što ljepše i kvalitetnije.

- Uživali smo u šetnjama, kuhali smo večere. Zapravo, ja sam kuhao, Diana je prala suđe – prisjetio se sa smiješkom 58-godišnji Hewitt koji danas živi povučenim životom.

Njihova ljubavna priča završila je kad je James počeo služiti kao časnik britanske vojske u Zaljevskom ratu 1991. Istovremeno, detalji o njihovoj aferi odjeknuli su u britanskim, ali i svjetskim medijima.

James Hewitt, former lover of Diana, Princess of Wales emerges from a discount shopping warehouse in Exeter, Devon December 6.  Former cavalry officer Hewitt has kept a low profile since the Princess spoke of their affair in a BBC-Panorama interview last month - RTXFJQ9
Reuters

Hewittu nije bilo lako nositi se s pritiskom koji su on i Diana osjećali, ali, izjavio je kako oduvijek ima potrebu naglasiti da ni trenutka nije žalio što ju je upoznao.

- Žalim zbog nekih okolnosti koje su nastale zbog naše veze. Ali, ne žalim zbog naše ljubavi, ni najmanje. Ona je bila osoba koju je bilo lako zavoljeti. Doista se nadam da će mi to biti oprošteno – zaključio je britanski vojni časnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:25